بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
لباس تونیک شلوار راحت بگیر که از بالا دکمه هم داشته باشه بتونی شیر بدی، در ضمن کمرش قابل تنظیم باشه که بتونی بعدا جمعش کنی ، من یدونه ترک خوشگل خریدم برای اینکه جلو مادر شوهر و.. میان بپوشم ولی نپوشیدم دادم به خواهرم. اصلا بعد از زایمان حال این کارها رو نداشتم
پیراهنای نخی آزاد و بلند،شومیز دکمه دار و شلوار گشاد خوشگله ولی
خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!
خب بستگی ب پوششت داره،من خودم باشم شومیز و شلوار یا پیراهنی ک جلوش دکمه داره ک شیر راحت بدم و روشم وقتی مرد هست ی چادر سبک
ولی اب نمیدونم شما مدل پوششت چیه،پیراهن راحته
حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹