2777
2789

در ضمن لباس لختی نمیتونم بپوشم چون با پدرشوهرم و برادرشوهر مجردم توی یه خونه هستیم دقیقا مثل عروس یاور😂

تو این کرونا فک نکنم  زیادرفت و امد باشه

ولی یه شومیز خوشگل و یه شلوار پارچه ای دمپا خیلی عالیه

#دلم میخواد تو دلیم دختر باشه😍😍😍😍برام دعا میکنی خدا بهم قوت بده تا از پس سه تا وروجک بر بیام😰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدمم ۱۶۰ فک کنم خلاصه یه لباس بگید که شیک باشه

ب سلامتی

بستگی داره چی داشته باشی گلی

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

لباس تونیک شلوار راحت بگیر که از بالا دکمه هم داشته باشه بتونی شیر بدی، در ضمن کمرش قابل تنظیم باشه که بتونی بعدا جمعش کنی ، من یدونه ترک خوشگل خریدم برای اینکه جلو مادر شوهر و.. میان بپوشم ولی نپوشیدم دادم به خواهرم. اصلا بعد از زایمان حال این کارها رو نداشتم

بخاطر کرونا کسی نیاد بهتره 

پیراهنای نخی آزاد و بلند،شومیز دکمه دار و شلوار گشاد خوشگله ولی 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

دو دست از این لباس راحتی های جلو باز بگیر

تریکون و گل گلی و راحت

یه دو دست هم شومیز جلو باز با شلوار ست ش

شلوارت رو رنگ تیره بگیر

خونریزی داری اگه پس دادی لکه ش معلوم نشه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
هیچی ندارم میخوام بخرم عزیزم 

خب بستگی ب پوششت داره،من خودم باشم شومیز و شلوار یا پیراهنی ک جلوش دکمه داره ک شیر راحت بدم و روشم وقتی مرد هست ی چادر سبک

ولی اب نمیدونم شما مدل پوششت چیه،پیراهن راحته

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹