2777
2789
عنوان

بچها باورم‌نمیشه حاجتمو گرفتم😭❤بیاین بگم چجوری

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 54 پست
گذاشتم گلم

میشه خودت بهم توضیح بدی من اونو بخونم گیج میشم

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالتو خریدارم

شکررررر💗🙏🏻

التماس دعا دوستان❤️🙏🏻

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

یه ناز منو لایک کنه

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️
ولی حضرت عباس حاجت چندین ساله منو نداد عشقم ازدواج کرد شمارو دوست داشته که حاجتتو داده خوش بحالت

این چ حرفیه عزیزم حتما ب صلاحتون نبوده .حضرت ابوالفضل عشقه❤️💗 ایشالا حاجت بگیری ازشون 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
میشه خودت بهم توضیح بدی من اونو بخونم گیج میشم

سه تا نماز دو رکعتیه

تو هر رکعت حمد و توحید و صدبار "یاحی یاقیوم" بعداز نماز تسبیحات حضرت زهرا+ صدتاصلوات هدیه ب حضرت عباس و صدبار "السلام علیک یاابولفضل عباس" میگین بعد میری سجده و ۲۵ بار نیتت و حاجت رو از خدا میخوای (میگی الهی ب دو دست بریده عباس بعد حاجتت رو میگی)

دو تا شو میخونی یه دو رکعتی رومیزاری وقتی حاجتت رو کرفتی

🕊️ free