2777
2789
عنوان

بچها باورم‌نمیشه حاجتمو گرفتم😭❤بیاین بگم چجوری

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 54 پست
سه تا نماز دو رکعتیه تو هر رکعت حمد و توحید و صدبار "یاحی یاقیوم" بعداز نماز تسبیحات حضرت زهرا+ صدت ...

خب باید بگم ۲ رکعت نمازه کن فیکون میخونم ؟

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
ولی حضرت عباس حاجت چندین ساله منو نداد عشقم ازدواج کرد شمارو دوست داشته که حاجتتو داده خوش بحالت

ن عزیزم اینو نگو

من خودم عاشق کسی بودم ک شبانه روز ازخدا میخواستمش الان میفهمم چ ادم مسمومی بوده مطمئنم اگه باهاش ازدواج میکردم بدبخت میشدم

بخدا چندبار برگشت من خودم دیگه نخواستمش الان شناختمش

تو خصوصیات شریک زندگیتو بنویس رو کاغذ اونو ازخدا بخواه نه ی شخص خاص

🕊️ free

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره نیتت همینه 

مرسی

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
اصلا برازدواج زور نکن بخدا..بسپار ب مصلحت الهی.. زور بکنی..یوقت میری میبینی اصلا اونچیزی نبود ک فکر ...

اخه نمیشه ما دوساله باهمیم اصلا امکان جدایی نیس

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم