2777
2789
عنوان

علائم بارداری🤤

91 بازدید | 15 پست

بچه میشه بگین کسی علائمش مثل من بوده یانه 

کمرم درد میگیره ول میکنه

یه درد کم شبیه پری داشتم

بدنم داغه 

دهنمم تلخ شد البته فقط یه روز

یکم ترشح دارم

فقط س ی ن ه هام سفت نشده 

حالت تهوع هم ندارم

ببخشید طولانی شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم دوتا از موردات مثه منه درد پری دارم تخمدانم تیر میکسه سمت راست دهنمم تلخ 

۷ روزم مونده به پریم🥺

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 
وای عزیزم دوتا از موردات مثه منه درد پری دارم تخمدانم تیر میکسه سمت راست دهنمم تلخ  ۷ روزم مون ...

ایشالله باردار باشی گلم

خیلی دوس دارم بی بی بزنم میترسم بخوره تو ذوقم

شما ماه های قبل اینجوری میشدین؟

منم هفده موعدمه  دیگه دارم کم میارم 

😍جگرگوشه ام👼 چشمانم خیره به راهت مانده 👀بیا بیا که یقین دارم با تو عاشق تر می شوم با عطر تنت مست تر می شوم اصلا با تو دوباره متولد می شوم من به واسطه وجود با برکتت مادر می شوم🤰🤱،منم بالاخره مادر شدم میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی 💖😘 خدایا شکرت هزاران بار شکرت 
ایشالله باردار باشی گلم خیلی دوس دارم بی بی بزنم میترسم بخوره تو ذوقم شما ماه های قبل اینجوری میشد ...

همچنین گلم

نه دو ماه قبل اصلا این تجربه ها رو نداشتم

فردا پس فردا بیبی میزنم منم میترسم بخوره تو ذوقم😟

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 
همچنین گلم نه دو ماه قبل اصلا این تجربه ها رو نداشتم  فردا پس فردا بیبی میزنم منم میترسم بخور ...

من ماه اولمه که یک شب در میون اقدام کردم

اخه همسرم واریکوسل عمل کرد حالا که ۳ ماه گذشته تا اقدام میکنیم

من ماه اولمه که یک شب در میون اقدام کردم اخه همسرم واریکوسل عمل کرد حالا که ۳ ماه گذشته تا اقدام می ...

نگران نباش انشالله باردار میشی

علائم داری شما عزیزم

من این ماه آمپول hcg و قرص کلومفین خوردم و پنج ماه اقدامم ،هرماه سینه هام به شدت درد داشت ولی این ماه اصلا سینه درد ندارم بجز نوک هاش وکمرم که تا دیروز بشدت درد داشت و الان درد میکنه و ول میکنه احساس سر گیجه دارم و زیر شکمم سفت شده ولی نمیتونم به علائم اعتماد کنم چون میدونم میخوره تو ذوقم😔

😍جگرگوشه ام👼 چشمانم خیره به راهت مانده 👀بیا بیا که یقین دارم با تو عاشق تر می شوم با عطر تنت مست تر می شوم اصلا با تو دوباره متولد می شوم من به واسطه وجود با برکتت مادر می شوم🤰🤱،منم بالاخره مادر شدم میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی 💖😘 خدایا شکرت هزاران بار شکرت