2777
2789
عنوان

واقعا نی نی سایت چرا اینطوریه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 55 پست

دقیقااااا

بابا ول کن من تصمیم گرفتم دیگه نیام

برام ی صلوات میفرستین با کسی ک دوسش دارمو چند سال ب پاش نشستم ازدواج کنم؟؟ تنها مشکل زندگیم همینه دعا کنین برام حل بشه بهش برسم خیلی فکرم روحم خستس داغون شدم

ایول اسی، بعضی وقتا با خودم میگم این سایتی که در روز دوساعت دارم توش وقت میگذرونم، چه کسایی عضون؟؟؟ چرا اینجورین؟؟؟ 

تازه به نسبت بقیه کاربرا سنم بالاتره ولی حس میکنم خیلی شیطونتر از نی نی سایتیام،، همه جوری جا نماز اب میکشن ادم حالش بد میشه

اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا تو خیابون می ری هر پسری 5 تا دوست دختر داره پس این دخترا کین. تازگی هم مد شده تبلیغ صیغه می کنن . می آن تاپیک می زنن شوهرم صیغه کرده من هر روز نوازشش می کنم اونم من و می زنه خیانت می کنه منم صبورم زن باید صبور باشه صبوری خوبه آدم به جنسیتشون شک می کنه.

اینابکناریه بی‌حیایی هست رسماهمه گنداشواینجامیگه شرموحیارم یه قلب آبه قورت داده اززناح وخیانت همه چی ...

واه مگه میشه بگه ونترکه؟!

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
ن ترکیده دیگه دیشبم تاپیک زدکه من خیانت میکنم نمیتونم فراموشش کنمورفته بایه زن دیگو طرف خودشم زنوبچه ...

چرا هروقت من هستم همه تاپیکاالتماس دعا وعلایم بارداریه،زمان اینا من کجام🤣

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
یکی ک میگف من گزارش میزنم واسه تاپیکای دوس دختردوس پسر خودشم ازدواج کرده بود میگف بده و فلان😐 اخه ب ...

والا منم درک نمیکنم😑چقد ادان

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

چجوری میری تویتر 

خب عزیزم نصب کردم حساب زدم رفتم توییتر😐

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

ایول اسی، بعضی وقتا با خودم میگم این سایتی که در روز دوساعت دارم توش وقت میگذرونم، چه کسایی عضون؟؟؟ ...

اره اصلا اینجا جوش با جامعه اصلی خیلی فرق داره 

عوقم‌ میگیره از حرفاشون

اره اصلا اینجا جوش با جامعه اصلی خیلی فرق داره  عوقم‌ میگیره از حرفاشون

بله، ی خانمی گفت نی نی سایت بخش کوچیکی از جامعس، تو دلم گفتم والا منکه همچین کسایی تو اجتماع ندیدم😂

اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...