2777
2789
عنوان

واقعا نی نی سایت چرا اینطوریه ...

444 بازدید | 55 پست

خیلی واسم جالبه وقتی میام نی نی سایت تایپکارو میخونم همه مریم مقدسن میگی دوست.پسر همه میگن وااااای تو چقد فلانی من تا قبل ازدواج فرق دخترو پسرو نمیدونستم 

اصلا اینجا عجیبه عجیببب😐

خدایی برگام میریزه از کاراتون . خودتون باشید

مگه خاستگار میخواد بیاد براتون یا مسابقه دارین هرکی پاک دامن تر بود😑

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

اگه همشو بگن میترکن 😂🐎😂

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

😂👌

موسیقی دردیم و سزاوار سکوتیم          وقتـے ارزش زیادۍ قائل بشـے براۍِ کسۍ که لیاقتش‌و نداره ضربه اۍ میخورۍ که انتظارش‌وندارۍ !                                    من همونیم که اگه بغلش کنـے محکم‌تر بغلت می‌کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عادت میکنی 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

نه به توییتر نه به نی نی سایت

کلا انگار وارد دو تا دنیای متفاوت میشی

همچنین اینستا

تو یه درخت قشنگی منم پیچک ، جون میگیرم وقتی که دور تو میپیچم خودم تعلیق کردم:> 
اگه همشو بگن میترکن 😂🐎😂

والا بخدا حرصم میگیره😂یکی بود میگفت چطور از شوهرت لب میگیری وایییی چقد بی حیا

بعد طرف دوتا بچه داشت

احتمالا گرده افشانی کرده بود بچه هاش ب وجود اومدن

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

عادت میکنی 

نمیتونم لعنتییییی

نه به توییتر نه به نی نی سایت کلا انگار وارد دو تا دنیای متفاوت میشی همچنین اینستا

باز اینستا بهتره 

توییتر هم جوش زیاد تو این فازا نیست

نی نی سایتتتتتتتتتتت 

یعنی مجمع الپاک دامنینه

😅😅😅😅😅😅واقعااااااا ،هیشکی اهل این کارها نبوده اینجا فقط ماییم😂

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️