2777
2789
سلام من تو هات بیت چند تا ارز داشتم امروز  کلا از برنامش اومده بیرونن ایمیل ن رمز کار نمیکنه ال ...

سلام عزیزم، ⚘

اتفاقی برای هات بیت نیوفتاده وگرنه اخبارش میومد. پس خودتون رو ناراحت نکنید و با آرامش یکبار دیگه رمز و ایمیل رو وارد کنید.اگر نشد یکبار دیگه با فیلترش کن اینکار رو کنیداگر باز هم نشد احتمالا رمز یا ایمیل رو اشتباه میزنیداگر مطمئنید که درست وارد میکنید با پشتیبانیش صحبت کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم میشه منو راهنمایی کنید در خصوص تاپیکم و ارز دیجیتال؟؟توروخدا خیلی نیاز دارم ب راهنماییتون ...

سلام گلم، رفتم توی تاپیکتون یکسری در باره پیام نوشتم، اما منظورتون از برنامه رو نمیدونم، واًحتر توضیح بدید چه برنامه ای است تا بهتر راهنمایی کنم🌹🌹

سلام گلم، رفتم توی تاپیکتون یکسری در باره پیام نوشتم، اما منظورتون از برنامه رو نمیدونم، واًحتر توضی ...

سلام من تازه آشنا شدم بااین ارز 

فقط میخوام بدونم واقعیت داره کلاهبرداری نیست اصلا 

میگن در دو ماه سودش میگیرن آیا حقیقت داره؟

مثلا پانصد هزار چقدر سود میده در دوماه؟

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
سلام من تازه آشنا شدم بااین ارز  فقط میخوام بدونم واقعیت داره کلاهبرداری نیست اصلا  م ...

سلام عزیزم، ارزهای دیجیتال کلاهبرداری نیستن و حقیقت دارن،  اما عده ای ازشون برای کلاهبرداری و اغفال افراد تازه کار استفاده میکنن درست مثل ریال خودمون که عده ای ازش برای دزدی و رانت استفاده میکنن.

هر کس بهتون گفته با ارزهای دیجیتال میشه به راحتی آب خوردن پول دراورد لطفا آدرس کیف پولش رو بگیرید و برید خرید و فروشهاشو چک کنید ببینید خودش چقدر تونسته پول روی پول بگذاره، خوشبختانه ماهیت و مزیت ارزهای دیحیتال شفاف بودنشون هست و به راحتی میشه خیلی مسائل رو شفاف سازی کرد.

من نمیگم نشدنیه اما کسی که به شما چنین توصیه ای رو کرده من بعید میدونم خودش به اون سطح از حرفه ای بودن رسیده باشه چون یه حرفه ای این مدلی نمیگه

توی این بازار اگر بدون دانش و آگاهی وارد بشید، سرمایه رو باختید.

عده ای هستن که میگن سرمایه اتو به ما بسپار و ما روزی چند درصد بهت سود میدیم، وقتی چنین تبلیغاتی رو شنیدی بشنو و باور نکن

اما کاری که میتونید انجام بدید مطالعه و تحقیق است و بعد از کسب مهارت میتونید وارد بشید

سلام. خوش به حالتون چقد خب تحلیل میکنید . من میخوام وارد این بازار بشم اما چون اطلاعات زیادی ندارم خیلی میترسم دلم میخوادتا ۲۰ تومن سرمایه بزارم بنظر شما چطور شروع کنم؟ این رزها برای خرید پیشنهاد شما چیه

سلام. خوش به حالتون چقد خب تحلیل میکنید . من میخوام وارد این بازار بشم اما چون اطلاعات زیادی ندارم خ ...

سلام عزیزم.

نظر من اینه اول آموزش ببینید و بعد وارد بشید، میدونید چرا؟چون توی این بازار همه میخوان سود کنن هیچ کس نیومده که ضرر کنه، اما سود واقعی نصیب کسی میشه که دانشش بیشتره، ممکنه یکی دوبار شانسی سود کنید اما تداوم سود کردن فقط وقتی امکانپذیره که راه بلد باشید وگرنه سرمایه اتون میره. 

پس ترس شما به جاست، اما راهکار داره و اون هم آموزشه.

یک راه دیگه اینه که بلندمدت فکر کنید که اینکار اولا صبر میخواد که خیلیا نمیتونن صبر کنن و دوم اینکه ممکنه در بلندمدت سرنوشت خیلی از ارزها عوض بشه پس باید دائم ارزی رو که میخرید اخبارش رو پیگیری کنید

سلام عزیزم. نظر من اینه اول آموزش ببینید و بعد وارد بشید، میدونید چرا؟چون توی این بازار همه میخوان ...

منم میخوام در موردش مطالعه کنم ولی نمیدونم از چه منابعی . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. هرچند در کانال شما مطالب بسیار مفیدی هست و دارم مطالعه میکنم

منم میخوام در موردش مطالعه کنم ولی نمیدونم از چه منابعی . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. هرچند در کان ...

خیلی هم عالی، 

منابع خیلی زیادن یکسری کتاب هستن مثل

کتاب جان مورفی 

داینامیک تریدینگ اثر رابرت ماینر

سرمایه گذار هوشمند نوشته بنجامی گراهام

الگوهای شمعی ژاپنی اثر استیو نیسون

کانال تلگرام علاوه بر کانال خودم من کانال زیر رو معرفی میکنم که خیلی جامع و کامل توضیح داده فقط باید وقت بذاری و بخونی

https://t.me/yadgiribourse

خیلی هم عالی،  منابع خیلی زیادن یکسری کتاب هستن مثل کتاب جان مورفی  داینامیک تریدینگ اث ...

سلام در بازار بورس هم هستید؟ 

ده هزار تا سهم فنورد دارم ازسال های پیش دارم بنظرتون سهم خوبی هست ؟

سلام در بازار بورس هم هستید؟  ده هزار تا سهم فنورد دارم ازسال های پیش دارم بنظرتون سهم خوبی هس ...

سلام، فعلا بار و جمع کردم رفتم توی ارز دیجیتال ولی نیم نگاهی هم به بورس ایران دارم تا موقعش کا شد برگردم. 🙂

فنورد رو رفتم دیدم خیلی رشد کرده، اگر خیلی وقته که دارید، فکر کنم الان باید توی سود باشید.

و اما از دید بلند مدت، حمایت بلندمدتش رو رو به پایین شکسته و داره میره که بهش پولبک بزنه، تا وقتی که ۱۴۰۰۰ تومن رو رد نکرده میتونید امیدوار به ادامه روند صعودیش باشید اگر ۱۴۰۰۰ رو بشکنه زیاد میاد پایین.

از دید کوتاه مدت، یه پولبک قشنگ زده و داره میره برای ۲۲۸۰۰ تومن فعلا هنوز پولبکش رو کامل نکرده، من باشم وقتی رسید به ۲۲۸۰۰ یه کم از سودهامو سیو میکنم.

سلام، فعلا بار و جمع کردم رفتم توی ارز دیجیتال ولی نیم نگاهی هم به بورس ایران دارم تا موقعش کا شد بر ...

ممنون بابت پاسخ گویی تون💓

خیلی ساله دارم ولی چون از بورس سر در نمیارم پیگیرش نبودم 

خیلی دوست دارم بورس رو یاد بگیرم بنظرتون از کجا شروع کنم؟

دیگه اینکه یادگیری بورس بهتره یا ارز دیجیتال