2777
2789
عنوان

گمشده عجیب

8968 بازدید | 95 پست

شماهاتاحالا کسی داشتین یا دیدین که گم شده باشه ؟بعد چی شد؟چه اتفاقی افتاد

یکی بود سال ها پیش  بچش ۴ویا۵ ساله بود یه روز میره تو کوچه بازی میکنه ولی دیگه پیدا نمیشه 

الان که فکرش میکنم میگم خدا میدونه چه بلایی به سرش اومده ....

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖

این نوع تاپیک خیلی غم انگیز و ترسناکه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

یه تاپیک همینجوری بود

خیلی ترسناک بود

۵۰ صفحه از گمشده هاشون گفته بودن

اگر یه روزی یکی از اشناهام گم بشه واقعا ترجیح میدم مرده باشه تا اینکه بلاهای دیگه ای سرش اومده باشه..

دیش دیری دیرین ماشالا💃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسایه زنعموم 4سال گم شده بودبعدازدعانویس دعاگرفتن یه هفته ای پیداشد

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

تو روستای ما چندین سال پیش یکی رفت بیرون از روستا و هیچوقت برنگشت 

آدم ها را بدون اینکه به وجودشان،نیاز داشته باشی دوست بدار،مثل کاری که خدا باتو میکندhttps://harfeto.timefriend.net/16273267846911

یه چنین تاپیکی چند وقت پیشا زدن پربازدیدم شد. منم دو سه تا اونجا توضیح دادم ولی اینقدر تاپیک ترسناک و پر انرژی منفی بود که نگو😥

کاش دست دوستی هرگز نمیدادی به من/آرزوی وصل از بیم جدایی بهتر است

وای چ بد من عموم بیماری روانی داره با زن دخترش رفتن مشهد  تو‌مشهد عموم گم شد خونه ی عموم زنجان  ۷ ماه گم شد بود کلی گشتن پیدا نشد هیچی یه روز اومد با مامور درشون زد برگشت تو این مدت خیابون خوابیده بود این اون سفت فودیایی بهش غذا داد بودن