2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ناخنات بلند ميشه چرا كاشت؟ الان ديگه به راحتي با لاك ادم ميتونه هر سري تغيير ايجاد كنه

بله  تقریبا ناخن‌های کشیده ای دارم... و لاکای مختلف استفاده کردم... خواستم تغییر تحولی ایجاد کنم 😁 تاحالا کاشت و... انجام ندادم

یعنی فقط لاک بزنم؟؟ 

اره ناخونا خودتو یکم بزار بلند بشه مرتب کن من دوست ندارم کاشت رو دیگه همه از دممممم کاشت بیکلاس هست کلا

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  
چه هنرمند😍 وسایلش گرونه؟؟ سخته انجام دادنش؟؟ 

نه عزیزم انجام دادنش سخت نیست مثلا هر لاک ژلیش ۷۰تومنه احتیاج به بیس واسه زیر لاک و تاپ واسه روی لاک هم هست اینها هم هر کدوم همون قیمت هستن گرونترین وسیلش همون دستگاه خشک کننده یو وی هس که از ۳۰۰تا ۵۰۰که عالیترینشه دیگه....همین...حالا من شروع کردم به ژلیش تا قبل از کرونا که میرفتم ۲۵۰هر بار میدادم

یه مدت دیگه وارد شدم میزنم به کاشت....دو سه تا کلیپ آموزشی اینستا ببینی یادمیگیری

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...مولانا. 

من میخواستم انجام بدم بخاطر غسلی که به گردنم می افته راستش انجام ندادم

هرچند من کلا ناخنام کشیده و بلند هستش اما شاید ماهی 2 سانت کمترم رشد میکنه صدفشم خیلی ضعیفه

اگر مدیتیشن انجام میدید هم نکنید چون چاکراه ها کاملا پاکسازی نمیشن

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.