2777
2789
عنوان

شما باشید چیکار میکنید

202 بازدید | 15 پست

هفته پیش داشتم تلفنی صحبت میکردم با مادرم ،،،،شوهرم از اون ور سلام رسوند به مامانم منم برای حفظ حرمت گفتم مامانم سلام میرسونه مامانم اونجا منو رگباری دعوا کرد که چرا سلام میرسونی و فلان منم ناراحت شدم یه هفته اس زنگ نزده بخدا در حالی که میمیره برای برادرم. هیچ وقت منو دوست نداشتن هیچکدومشون تو دلم پر کینه است پر از حس بد به همه بخدا واسه عروسش یعنی زن برادرم هر روز سبزی میخرت و خرید میکنن برای ما هیج کار البته انتظاری ندارم ولی خب محبته عروسمون اینجا حس غربت نداره که من بخدا دارم دعا کنید ما از این شهر بریم نبینمشون دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید ازت خوشش نمیاد ، محل نده . نمیتونی مجبورشون کنی ک دوست داشته باشن :)

😳😳😳😳😳یا للعجب از این جواب😐😐😐😐

تعریف من از عشق همان بود که گفتم🍃دربند کسی باش که دربند حسین است❤️❤️❤️به یاد رنگین کمان 🌈🖤
وای چه قهر‌ الکی دلش از جای دیگه پر بوده ولش کن حرف نزن بیخیال بزار قهر کنن باهات 

ولش کردم بخدا یه زنگم نزده انگار وظیفه منه دور و برشو پر میبینه منو محل نمیده خدای منم بزرگه

ولش کردم بخدا یه زنگم نزده انگار وظیفه منه دور و برشو پر میبینه منو محل نمیده خدای منم بزرگه

همینجوری قهر باشه بهتره عصاب توعم ارومه 

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...                 
همینجوری قهر باشه بهتره عصاب توعم ارومه 

فردا میخوام به روانشناس زنگ بزنم باهاش صحبت کنم مشورت کنم قهر بی دلیل آسایش زندگی منو سلب میکنه بخدا دلن میخواد برم خوزستان با شوهرم و بچم دور دور باشم نبینم اینا رو

مگر مجبوری در ارتباط باشی باهاشون

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده

عزیزم من درکت میکنم بخدا کرونا گرفتم یه هفته جون میدادم مامانم بهم زنگ نزد حتی یه کاسه سوپ درست نکرد برام بیاره ولی داداشم کرونا گرفت براش گوسفند قربونی کرد هر روز براشون میرفت خرید بهترین میوه و خوراکی ها رو براشون میخرید خودش کرونا گرفت من با اینکه کلی فاصله داریم براش غذا میبردم کلی بهش زنگ میزدم ولی مادرم حتی بخاطر حفظ ابرو جلو شوهرم کاری نمیکنه برام حاضره از جیب من بزنه واسه خودش و داداشام سالی یه بار شام و نهار دعوتمون نمیکنه هفته ای چند بار داداشم اینا رو دعوت میکنه تا مریضم میشه من و خواهرم باید خونه زندگی ول کنیم بریم پرستارش شیم داداشام هیچ کدوم نمیان دو روز بمونن پیشش هی دلم پره خواهر

فردا میخوام به روانشناس زنگ بزنم باهاش صحبت کنم مشورت کنم قهر بی دلیل آسایش زندگی منو سلب میکنه بخدا ...

وای خوب برو همینکاری که دلت میخاد بکن ارتباطتم کمتر میشه عصابت راحته هی بهش فکر نکن قهر کرده دنبال بهانه بوده الان اون خوشه تو حرصشو میخوری

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...