من پوستم خیلی سفیده دلم میخواد یه کرم برای مراسمها بزنم ولی هر چی انتخاب میکنم از پوست خودم تیره تره. بی بی کرم گلدن رز شماره ی ۰۱ یا موس گلدن رز شماره ی ۰۱ روشن هستن؟ میخوام اینترنتی سفارش بدم. پوستمم مختلطه. همه ی محصولات رو فاقد چربی استفاده میکنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببین گلم کرم پودر در بلند مدت خیلی به پوست آسیب میزنه و موجب جوش و لک و باز شدم منافذ میشه، البته اگر مناسب نوع پوستت بگیری بهتره، ب ب کرم هم کرم پودر داره هم SPF داره و هم خواص ضد چروک و آبرسانی و... هم داره
کرم نزن خو ولی بقیه ارایشا رو بکن😐دوست منم خیلی سفید بود کرم مرطوب کننده میزد رژ لب،رژ گونه، ...
من الان رژ گونه و خط چشم و ریمل میزنم بخوام جایی برم. البته یکسال و سه ماهه جایی نرفتم. ولی تو سایتهای لوازم ارایش که میچرخم دلم میخواد اصلا بلدم نیستم نمیدونم چه جوری باید استفاده کرد ولی قیافشون خیلی خوشگله هوس کردم منم بخرم. رژلب و سایه رو جوون بودم داشتم ولی دوستشون ندارم.
ممنونم عزیزم از راهنمایی تخصصی تون. مارکها رو مینویسم، ان شاءا... میگیرم. به امید خدا کرونا تموم بش ...
خواهش میکنم عزیزدلم
و اینکه مواظب باشید چیزی روی ب ب کرم و ضد آفتاب نزنید چون ضد آفتاب باید بیرونی ترین کرم روی پوست باشه، و اگر بتونید کلا یه ضد آفتاب بی رنگ استفاده کنید خیلی بهتره