2777
2789
عنوان

بی بی کرم یا موس کدوم بهتره

373 بازدید | 17 پست

من پوستم خیلی سفیده دلم میخواد یه کرم برای مراسمها بزنم ولی هر چی انتخاب میکنم از پوست خودم تیره تره. بی بی کرم گلدن رز شماره ی ۰۱ یا موس گلدن رز شماره ی ۰۱ روشن هستن؟ میخوام اینترنتی سفارش بدم. پوستمم مختلطه. همه ی محصولات رو فاقد چربی استفاده میکنم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
اگه کک  خال  و جوش نداری کرم نمیخاد بزنی

نه ندارم. اخه وقتی میرم مراسم خیلی دلم میخواد منم یه چیزی بزنم صورتمرژ لب و سایه هم دوست ندارم بزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش ب حال عزیزم انشالا موفق باشی  عکس از پوستت نمیذاری ببینم البته اگه اشکالی نداره

میترسم شناسایی بشم عزیزم. خودم دلم ارایش میخواد. سر کارم که میرم ارایش ندارم باز

ببین گلم کرم پودر در بلند مدت خیلی به پوست آسیب میزنه و موجب جوش و لک و باز شدم منافذ میشه، البته اگر مناسب نوع پوستت بگیری بهتره، ب ب کرم هم کرم پودر داره هم SPF داره و هم خواص ضد چروک و آبرسانی و... هم داره

همین مارک گلدن رز خوبه؟ چون ریملش رو داشتم گفتم شاید خوب باشه

SPF گلدن رز الان اینترنت دیدم 25 هست و هیچ محافظت کننده ای در برابر آفتاب نداره البته اگه برات مهمه خواص ضد آفتابی هم داشته باشه

برند چلنج و اکتی پور نوروا هم خوبن

SPF گلدن رز الان اینترنت دیدم 25 هست و هیچ محافظت کننده ای در برابر آفتاب نداره البته اگه برات مهمه ...

ممنونم عزیزم از راهنمایی تخصصی تون.

مارکها رو مینویسم، ان شاءا... میگیرم. به امید خدا کرونا تموم بشه دوباره بریم مهمونی

کرم نزن خو ولی بقیه ارایشا رو بکن😐دوست منم خیلی سفید بود 

کرم مرطوب کننده میزد رژ لب،رژ گونه،ریمل و سایه و اینا میزد

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
کرم نزن خو ولی بقیه ارایشا رو بکن😐دوست منم خیلی سفید بود  کرم مرطوب کننده میزد رژ لب،رژ گونه، ...

من الان رژ گونه و خط چشم و ریمل میزنم بخوام جایی برم. البته یکسال و سه ماهه جایی نرفتم. ولی تو سایتهای لوازم ارایش که میچرخم دلم میخواد اصلا بلدم نیستم نمیدونم چه جوری باید استفاده کرد ولی قیافشون خیلی خوشگله هوس کردم منم بخرم. رژلب و سایه رو جوون بودم داشتم ولی دوستشون ندارم. 

ممنونم عزیزم از راهنمایی تخصصی تون. مارکها رو مینویسم، ان شاءا... میگیرم. به امید خدا کرونا تموم بش ...

خواهش میکنم عزیزدلم

و اینکه مواظب باشید چیزی روی ب ب کرم و ضد آفتاب نزنید چون ضد آفتاب باید بیرونی ترین کرم روی پوست باشه، و اگر بتونید کلا یه ضد آفتاب بی رنگ استفاده کنید خیلی بهتره