من پوستم خیلی سفیده دلم میخواد یه کرم برای مراسمها بزنم ولی هر چی انتخاب میکنم از پوست خودم تیره تره. بی بی کرم گلدن رز شماره ی ۰۱ یا موس گلدن رز شماره ی ۰۱ روشن هستن؟ میخوام اینترنتی سفارش بدم. پوستمم مختلطه. همه ی محصولات رو فاقد چربی استفاده میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین گلم کرم پودر در بلند مدت خیلی به پوست آسیب میزنه و موجب جوش و لک و باز شدم منافذ میشه، البته اگر مناسب نوع پوستت بگیری بهتره، ب ب کرم هم کرم پودر داره هم SPF داره و هم خواص ضد چروک و آبرسانی و... هم داره
کرم نزن خو ولی بقیه ارایشا رو بکن😐دوست منم خیلی سفید بود کرم مرطوب کننده میزد رژ لب،رژ گونه، ...
من الان رژ گونه و خط چشم و ریمل میزنم بخوام جایی برم. البته یکسال و سه ماهه جایی نرفتم. ولی تو سایتهای لوازم ارایش که میچرخم دلم میخواد اصلا بلدم نیستم نمیدونم چه جوری باید استفاده کرد ولی قیافشون خیلی خوشگله هوس کردم منم بخرم. رژلب و سایه رو جوون بودم داشتم ولی دوستشون ندارم.
ممنونم عزیزم از راهنمایی تخصصی تون. مارکها رو مینویسم، ان شاءا... میگیرم. به امید خدا کرونا تموم بش ...
خواهش میکنم عزیزدلم
و اینکه مواظب باشید چیزی روی ب ب کرم و ضد آفتاب نزنید چون ضد آفتاب باید بیرونی ترین کرم روی پوست باشه، و اگر بتونید کلا یه ضد آفتاب بی رنگ استفاده کنید خیلی بهتره