2777
2789
عنوان

نمازم باطله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 82 پست
نه

یکی میگه نه یکی میگه اره موندم چیکار کنم:/

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موادی هست که رو ناخن میاد نشکنه 

من نمیدونم طرز فکرم درسته یانه

ولی مهم نزدیک شدن ب خدا هست

ب نظر من نباید این چیزارو سخت گرفت و از هر فرصتی برای عبادت با خدا استفاده کرد 

نه عزیزم بخون

🌷😻

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
باطل هست  چون وضو باطله

یعنی نخونم

خب شما الان غسل هم اگر به گردنت باشه و با کاور ناخن انجام داده باشی روزه هاتم باطله

نماز هاتم هم از اون جهت هم از جهت وضو باطله

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من نمیدونم طرز فکرم درسته یانه ولی مهم نزدیک شدن ب خدا هست ب نظر من نباید این چیزارو سخت گرفت و از ...

من حرف شمارو قبول دارم مهم دله ولی اینم گفته خداست دستور خداست نباید چیزی مانع اب بشه

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...                 
فک کنم روزتم باطله😐💔

نگووووووو

یعنی نخونم

یعنی کاور و برای واجباتت بردار عزیزم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من نمیدونم طرز فکرم درسته یانه ولی مهم نزدیک شدن ب خدا هست ب نظر من نباید این چیزارو سخت گرفت و از ...

باریکا عزیزم موافقم باهات. من خودم با وجود کاشت ناخن هم روزه میگیرم هم نماز میخونم. چون ناخن خودم به شدت نازکه و حساسه حتی زخمم میشه کاشت کردم راحت شدم.

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....