2777
2789
عنوان

توروخدا بیایید از پوشک گرفتن

80 بازدید | 8 پست

من چندین بار خواسام اقدام کنم اما دیدم همکاری نمیکنه بیخیال شدم هفته پیش اخر تصمیم گرفتم گفتم باید بگی مش از پوشک پسرمو دوسالو نیمشه و میبردمش دسشویی جیش نمیکردو میومد تو خونه جیش میکرد فکر کردم شاید تخلیه ادرارشو بلد نیس عروسکاشو بردم دسشویی گفتم بیا جیش کن اینا ببینن یاد بگیر اومدو کرد ولی ۲۴ ساعت بیشتر بااونا نیومد و تکراری شد بر چسب گرفتم وشمع روشن کرد تو دسشویی ولی نمیشینه دسشویی کنه دیگه دارم دیوونه میشم از دست بچه لحباز خسته شدم از پوشک کردنش 

فقط خدا برایم کافیست

وای منم باید بعداز ماه رمضون بگیرم،خداکنه صبر و حوصاشو داشته باشه،اتفاقا دیشب زنگ زدم به دوستم گفتم تو چجوری از جیش گرفتی گفت بچه منم اصلا دسشویی نمیومد با ظرف یکبار مصرف گرفتم،یعنی خرموقع جیش داشت و نمیرفت دسشویی دوستم ظرف یکبار مصرف میبرد جلوش میگفت اینجا جیش کن ولی حق نداری مای بیبی بپوشی،کلا میگفت دو سه ماه طول کشید تا بگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یک هفته ای کامل بچم رو از پوشک گرفتم . البته خود بچه هم باید بفهمه . مثلا وقتی تو پوشکش خرابکاری ...

همه اینارو میفهمه از لجبازی تو دسشویی جیش نمیکنه

فقط خدا برایم کافیست
دکتر بمن گفت ده دقیقه تا یه ربع بعد اب خوردن و تقریبا یک ساعت بعد ابمیوه و اینا ادار تولید میشه . زو ...

خودم ساعت جیششو میدونم کی جیش از قیافش میفهمم ولی نمیاد دسشویی ک اگ بیادم تو دسشویی نمیکنه تو خونه میکنه

فقط خدا برایم کافیست
وای منم باید بعداز ماه رمضون بگیرم،خداکنه صبر و حوصاشو داشته باشه،اتفاقا دیشب زنگ زدم به دوستم گفتم ...

بچه من ک جونمو ب لبم رسونده نمیدونم چیکار کنم شوهرم میگه انقد پوشک کن تا خسته شه

فقط خدا برایم کافیست