2777
2789
عنوان

۳۸هفتمه‌ درد زایمان ندارم

1399 بازدید | 47 پست

۲هفتع پیش امپول بتا هم‌زدم دردم گرفت الان چیکار کنم میخوام زایمان کنم راهنمایی کنی ؟

نمیخوام هم بیایید بگید بزار باشه هروقت خواست میاد و‌نصیحت نمیخوام‌خلاصه

کار خاصی هست زودتر‌درد زایمانم بگیره؟درد  دارم ها البته ولی اصلا منظم نیس

پیاده روی تند.بالا پایین رفتن پله.ورزش روی توپ.بشین پاشو.

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

*سلام به گروه خودتون خوش آمدید...انواع لباس،مانتو،کیف،کفش،با نازلترین قیمت خودتونو شیک و پیک کنید.ارسال از شیراز🌼ترک نکنید👌🏻*
https://chat.whatsapp.com/DjW7p88J9r62KmRFvBUyaV
*🪴کانال پوشاک سرای شیک را به دوستان خود معرفی کنید🪴*

اصلا معنی این عجله رو نمیفهمم!!از وقتش نگذشته که نگرانین من درست چهل هفته تمام به شکل طبیعی دربان شر ...

بخدا دیگه نمیتونم نفس بکشم خستم بچه ای دومم هست میدونم بعدش خیلی سختره ولی دیگه تکمیل شده دیگه هروز نگرانم نکنه الان چیزی بشه یه تکون نخوره دلم هزارتا جا میره

عزیرم یه سوال دکترت تو مریم کیه؟هزینه چقدره؟هم تو مریم هم تخت جمشید

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
واسه من هفته ۳۹ تاریخ سزارین زده شما میخوای تو ۳۸ هفته درد طبیعی داشته باشی؟؟

اخه تو‌۳۶هفته دردم گرفت رفتم ۲روز بستری شدم دردام قطع شد.گفتم‌دیگه ۲هفته ای زایمان نیکنم اخه دخترم  تو ۳۸هفته زایمان کردم درضمن با اهرین سونو انگار ۴۰هم رد شدم ولی ان تی ۳۸هستم

عزیرم یه سوال دکترت تو مریم کیه؟هزینه چقدره؟هم تو مریم هم تخت جمشید

من تو‌مریم ماندانا منظوری هست طبیعی شده۵۸۰۰

تخت جمشید ۱تومن گرونتره البته با تامین اجتماعی

یه هفته دیگه صبر کنید خودم میگم چی بخورین دردتون شروع بشه من خودم و خواهرم خوردیم زایمان کردیم ولی ب ...

بگو‌دیگه چی میشه اخه گل‌گاو‌زبون خوردم زعفرون خوردم.روغن‌کرچک‌خوردم اما انگار ن انگار

من تو‌مریم ماندانا منظوری هست طبیعی شده۵۸۰۰ تخت جمشید ۱تومن گرونتره البته با تامین اجتماعی

ماندانا منظوری دکتر منم هست ولی خیلی بد اخلاقه...نمیدونم چیکار کنم

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
اخه تو‌۳۶هفته دردم گرفت رفتم ۲روز بستری شدم دردام قطع شد.گفتم‌دیگه ۲هفته ای زایمان نیکنم اخه دخترم&n ...

انشالا به سلامتی زایمان کنی این هفته های اخر خیلی دیر میگذره 

من از ماما پرسیدم گفت سن بارداری رو بر اساس آخرین پریودی و سونو های اولیه و ان تی حساب میکنن سونوهایی که هفته های آخر میدیم تاریخش درست نیست

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره