پیاده روی تند.بالا پایین رفتن پله.ورزش روی توپ.بشین پاشو.
تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍 آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜 به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
*سلام به گروه خودتون خوش آمدید...انواع لباس،مانتو،کیف،کفش،با نازلترین قیمت خودتونو شیک و پیک کنید.ارسال از شیراز🌼ترک نکنید👌🏻* https://chat.whatsapp.com/DjW7p88J9r62KmRFvBUyaV *🪴کانال پوشاک سرای شیک را به دوستان خود معرفی کنید🪴*
عزیرم یه سوال دکترت تو مریم کیه؟هزینه چقدره؟هم تو مریم هم تخت جمشید
در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
واسه من هفته ۳۹ تاریخ سزارین زده شما میخوای تو ۳۸ هفته درد طبیعی داشته باشی؟؟
اخه تو۳۶هفته دردم گرفت رفتم ۲روز بستری شدم دردام قطع شد.گفتمدیگه ۲هفته ای زایمان نیکنم اخه دخترم تو ۳۸هفته زایمان کردم درضمن با اهرین سونو انگار ۴۰هم رد شدم ولی ان تی ۳۸هستم
من تومریم ماندانا منظوری هست طبیعی شده۵۸۰۰ تخت جمشید ۱تومن گرونتره البته با تامین اجتماعی
ماندانا منظوری دکتر منم هست ولی خیلی بد اخلاقه...نمیدونم چیکار کنم
در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕