2777
2789
عنوان

۳۸هفتمه‌ درد زایمان ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 47 پست
پیاده روی تند.بالا پایین رفتن پله.ورزش روی توپ.بشین پاشو.

همش سرپام دیگه پله میرم ۵میام پایین هروز

حالا نخوای زایمان کنی یه دستشوی بری درد زایمان میگیره ها

انشالا به سلامتی زایمان کنی این هفته های اخر خیلی دیر میگذره  من از ماما پرسیدم گفت سن بارداری ...

اره میدونم ولی خوب بچه دیگه کامل هست دیگه نیازی نیس زیاد بمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا دیگه نمیتونم نفس بکشم خستم بچه ای دومم هست میدونم بعدش خیلی سختره ولی دیگه تکمیل شده دیگه هروز ...

عزیزم هیچ کاری که فوری بخواد جواب بده نیست که انجام بدی اگه زایمان طبیعی هستی پیاده روی دوش آب گرم مرتب توپ پیلاتس اگه داری ورزش های مخصوصشرو مرتب وزیاد انجام بده روند زایمانت راحت میشه خیلی من خودم امتحان کردم اگر بیرون نمیتونی پیاده روی کنی تو همون خونه دور اتاق تند تند بچرخ یا رو پشت بوم..دکتر من رابطه جنسی تو دوهفته آخر رو خیلی تاکید کرد خیلی ببخشید با انزال مرد کمک گفت میکنه به نرم شدن دهانه رحم که من اصلانتونسنم رابطه داشته باشم  ..دم کرده ی زعفرون هم بخور اینا همه توصیه های دکتر من بود ان شاالله زایمان خوبی داشته باشی

همش سرپام دیگه پله میرم ۵میام پایین هروز حالا نخوای زایمان کنی یه دستشوی بری درد زایمان میگیره ها

😂😂😂ارهههه.ولی تند تند بشین پاشوبرو.پیاده روی تند بروهر روز حداقل یک ساعت.

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
ماندانا منظوری دکتر منم هست ولی خیلی بد اخلاقه...نمیدونم چیکار کنم

چرا؟؟خوبه که من پارسال پیشش کورتاژ هم کردم خوب بود کارش.مامانم پیشش سزارین کرد راضی بود.

دیگه اخلاق‌ بیشتر دکترها بد هست دیگه مغرور هستن .شما کی زایمان دارین؟

چرا؟؟خوبه که من پارسال پیشش کورتاژ هم کردم خوب بود کارش.مامانم پیشش سزارین کرد راضی بود. دیگه اخلاق ...

من تازه داره ۳ ماهم تموم میشه اما دنبال دکتری ام که سزارین اختیاری انجام بده نهایت با زیر میزی بشه ۱۰تومن

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
عزیزم هیچ کاری که فوری بخواد جواب بده نیست که انجام بدی اگه زایمان طبیعی هستی پیاده روی دوش آب گرم م ...

رابطه شروهرم قبول نمیکنه  میترسه

ولی بقیه ای‌کارهارو‌میکنم خخخ

من تازه داره ۳ ماهم تموم میشه اما دنبال دکتری ام که سزارین اختیاری انجام بده نهایت با زیر میزی بشه ۱ ...

شهناز اصغری دکتر خوبی اگه اخلاقش‌رو‌بخوای راستش‌من از اول‌تا اهر تحت نظر ایشون بودم ولی چون فقط تو‌بیمارستان تخت جمشید و امام‌خمینی هستن نخواستم پیشش زایمان کنم تهران سز اختیاری انجام‌میده ولی مانداناهم‌سز اختیاری انجام‌میده

شهناز اصغری دکتر خوبی اگه اخلاقش‌رو‌بخوای راستش‌من از اول‌تا اهر تحت نظر ایشون بودم ولی چون فقط تو‌ب ...

مطبش کجاس؟ میدونم ماندانا خییلی دندون گرده 

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕

ما خونوادگی درد زایمان نمیگیریم

من سی و هشت هفتگی بدون درد زایمان رفتم بیمارستان

دکترم وقت سزارین داده بود

وقتی بچه رو در اورد گفت شانس اوردی اگه یه کم معطل میشدیم بچه از دست رفته بود

همه چیش هم خوب بود ان اس تی هم نرمال بود

میترسم وزنشم زیاد شه نتونم طبیعی باشم چونسونو‌اخرم هم۳۲۰۰وزن داشت دیگه هیچی نمیخورم از ترسم

من و خواهرم بابونه دم کردیم خوردیم یک لیوان دو سه ساعت بعدش هم دوباره یک لیوان همون روز دردش شروع شد ولی صبر کنید من تا سه و هفتصد میشه طبیعی زایمان کرد

Lilypie Premature Baby tickers