بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا دیگه نمیتونم نفس بکشم خستم بچه ای دومم هست میدونم بعدش خیلی سختره ولی دیگه تکمیل شده دیگه هروز ...
عزیزم هیچ کاری که فوری بخواد جواب بده نیست که انجام بدی اگه زایمان طبیعی هستی پیاده روی دوش آب گرم مرتب توپ پیلاتس اگه داری ورزش های مخصوصشرو مرتب وزیاد انجام بده روند زایمانت راحت میشه خیلی من خودم امتحان کردم اگر بیرون نمیتونی پیاده روی کنی تو همون خونه دور اتاق تند تند بچرخ یا رو پشت بوم..دکتر من رابطه جنسی تو دوهفته آخر رو خیلی تاکید کرد خیلی ببخشید با انزال مرد کمک گفت میکنه به نرم شدن دهانه رحم که من اصلانتونسنم رابطه داشته باشم ..دم کرده ی زعفرون هم بخور اینا همه توصیه های دکتر من بود ان شاالله زایمان خوبی داشته باشی
😂😂😂ارهههه.ولی تند تند بشین پاشوبرو.پیاده روی تند بروهر روز حداقل یک ساعت.
تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍 آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜 به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
چرا؟؟خوبه که من پارسال پیشش کورتاژ هم کردم خوب بود کارش.مامانم پیشش سزارین کرد راضی بود. دیگه اخلاق ...
من تازه داره ۳ ماهم تموم میشه اما دنبال دکتری ام که سزارین اختیاری انجام بده نهایت با زیر میزی بشه ۱۰تومن
در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
من تازه داره ۳ ماهم تموم میشه اما دنبال دکتری ام که سزارین اختیاری انجام بده نهایت با زیر میزی بشه ۱ ...
شهناز اصغری دکتر خوبی اگه اخلاقشروبخوای راستشمن از اولتا اهر تحت نظر ایشون بودم ولی چون فقط توبیمارستان تخت جمشید و امامخمینی هستن نخواستم پیشش زایمان کنم تهران سز اختیاری انجاممیده ولی مانداناهمسز اختیاری انجاممیده
شهناز اصغری دکتر خوبی اگه اخلاقشروبخوای راستشمن از اولتا اهر تحت نظر ایشون بودم ولی چون فقط توب ...
مطبش کجاس؟ میدونم ماندانا خییلی دندون گرده
در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
میترسم وزنشم زیاد شه نتونم طبیعی باشم چونسونواخرم هم۳۲۰۰وزن داشت دیگه هیچی نمیخورم از ترسم
من و خواهرم بابونه دم کردیم خوردیم یک لیوان دو سه ساعت بعدش هم دوباره یک لیوان همون روز دردش شروع شد ولی صبر کنید من تا سه و هفتصد میشه طبیعی زایمان کرد