2777
2789
عنوان

پیج صنم و دیدین ک با اون هندیه ازدواج کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 143 پست
حرفات چقد ب شرایط من میخوره  حتی اون جمله آخرت عین حرف استادمه ک میگه  وضعیت الان مثل کش ...

مرسی عزیز دلم توام همینطور انشالله بهترینا واست رقم بخوره❤

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟اون که خيلي ادعاي خوشبختي و عشق و علاقه داشت ،البته خيلي وقت پيش داشتم پيجشو

اونجور که میگفت از اول مشکل داشته وشوهرش دست بزن داشت وبی فرهنگ بودن ومادشوهرش جادوجنبل کرده بود وخیانت وازین حرفا

الهی وربی من لی غیرک

اینکه بگم ظاهر زندگی دیگرانو مقایسه نکن و اینا میدونم خیلی کلیشه ایه.منم درک میکنم با دیدن افرادی که شرایط زندگی بهتری دارن حسرت بخوریم.نمیخوام بگم اینستا و ایناهم نرو میدونم نمیشه. ولی عزیزم اینا چیزی رو به ما نشون میدن که خودشون میخوان و ما نمیتونیم بفهمیم همه ابعاد زندگی اینارو 

بعد اینکه من اگه بخوام حسرت بخورم به کسی حسرت  میخورم که با تلاش و هنر خودش به جایی رسیده.نه امثال این آدما گه هنرشون شوهر کردنه و نهایت درآمدزاییشون هم تبلیغ اینستاش.مثلا من دختریو فالو دارم گه زحمت کشیده زبانش خوب بوده و حالا تو شرکت تسلا آمریکا کار میکنه. یا کسایی که بواسطه بورس تحصیلی خارج کشورن.آدمایی گه زحمت کشیدن غبطه خوردن داره. شما و نامزدت معلمانی میشید که هرسال کلی دانش آموز از زیر دستتون باسواد میشن و اینه که غبطه خوردن داره و باعث افتخاره

آنچه در فهم تو آید آن بُوَد مفهوم تو...
اینکه بگم ظاهر زندگی دیگرانو مقایسه نکن و اینا میدونم خیلی کلیشه ایه.منم درک میکنم با دیدن افرادی که ...

الهی من دورت بگردم ممنون😍بله درسته همه حرفات

پیج این دختریو که میگی میدی بهم؟

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻