2777
2789
عنوان

پیج صنم و دیدین ک با اون هندیه ازدواج کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 143 پست
رشته ای که جای پیشرفت داشته باشه خواهان داشته باشه حالا انسانی زیاد گسترده نیست اما مثلا با رشته روا ...

درسته تو الان نوزده ای و من بیست و چهار

ولی میشه ازت مشورت بگیرم درباره انتخاب رشته؟

تو بخاطر رضایت خانواده رفتی رشته ای ک علاقه نداشتی 

بنظرت منم همین خطرو کنم؟ البت برا ارشد

نه من پشت کنکور موندم چی بگم خدا کمک کنه آخه میدونی واقعا شرایطا با هم فرق داره مثلا ی شهر بزرگ ب ...

اتفاقا بهتر، شهر بزرگ هرچی در میاری باید بدی اجاره، خرج خوردو خوراک، پیشرفت تو شهرای کوچیکه، الان دوسته من تو شهر کوچیک تو پارکینگشون لباس فروشی زده یک درآمدی داره خدا میدونه، اتفاقا برعکس میگی

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نمیشه قضاوت کرد من قبلا پیج پردیس کومار رومیدیدم کا با یه پزشک هندی ازدواج کرد وساکن اوهایو شد ...

واقعا؟؟اون که خيلي ادعاي خوشبختي و عشق و علاقه داشت ،البته خيلي وقت پيش داشتم پيجشو

خیلی الکی همه چیو داری به همه چیز ربط میدی الان خودت دیگه از زندگیت صددرصد راضی اصلا حسرت هیچی و نم ...

نه منم مث همه زندگیم کاستی هایی داره.ولی واسه زندگی نمایشیه دیگرانم حسرت نمیخورمو نمیگم افسرده شدم.زن ی آدم صدسال از خودت بزرگتر شدن بخاطر پول افتخار نداره.زنی که بتونه خودش اون ثروتو به دست بیاره اونوقت شاید بهش غبطه بخورم.گرچه همچین زنی وقت نداره بیاد زندگیشو به منو شما نشون بده

درسته تو الان نوزده ای و من بیست و چهار ولی میشه ازت مشورت بگیرم درباره انتخاب رشته؟ تو بخاطر رضای ...

درسته ک من این فرهنگیانو اصلا دوست نداشتم و با اون رتبم چیز دیگه ای و نزدم و باز موندم پشت کنکور اما اگه به دور از احساسات و علایق و هدفام فک کنم این بهترین تصمیمه

مثلا تو ایران فک میکنم هیچ شغلی از معلمی واسه ی زن بهتر نباشه ک در هفته سه روز برن سرکار عید و تابستون کلا تعطیل باشن

با اینک هدفا و ارزوهای من چیز دیگه ای بود اما حرف داداشم و خواهرامو گوش دادم ک این رشتع رو انتخاب کنم 

اگ میرفتم دنبال علاقم شاید بهش میرسیدم اما خیلی دیر بدون پشتوانه اونم تو ایرااان

الان تو این اوضاع داغون فقط باید ادم سعی کنه دستشو به یه جا بند کنه تو این شرایط زندگی و کشور دیگ ارزوهاتو باید بریزی دور

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻
اتفاقا بهتر، شهر بزرگ هرچی در میاری باید بدی اجاره، خرج خوردو خوراک، پیشرفت تو شهرای کوچیکه، الان دو ...

چی بگم البته راست میگی

خواهرم تو تهران کارمنده ی خونه کوچیک اجاره کردن تو منطقه متوسط رو ب پایین جای میدون ازادی کرایه ماهی دو تومن میده

اما اینجا ما ی خونمونو دادیم اجاره سه برابر خونه خواهرم و شاید بزرگتر سیسصد تومن

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻
خسته نباشی عزیززززم😍 نامزدم صب ساعت چهار بیدارم کرد گفت پا شو درس بخون منم گفتم باشه و باز خوابیدم ...

میتونی توادبیان کمکم کنی درخاست بدم؟میخام ۵۰بزنم

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
نه منم مث همه زندگیم کاستی هایی داره.ولی واسه زندگی نمایشیه دیگرانم حسرت نمیخورمو نمیگم افسرده شدم.ز ...

بله حق با شماست

میتونی توادبیان کمکم کنی درخاست بدم؟میخام ۵۰بزنم

من خودم ادبیاتم ضعیفه ها پارسال تو کنکور۳۵ زدم

راست میگی خدایی؟

بخدا

یه پیج بود، دروغهای این پیج های انگلی رو،، رو می‌کرد با سند و مدرک

تمام پست های قدیم فیسبوک شوهره و زن قبلیش رو، اسکرین گرفته بود، عکساشون که باهم بودن،، ابراز علاقه اشون به هم و... 

خسته نباشی عزیززززم😍 نامزدم صب ساعت چهار بیدارم کرد گفت پا شو درس بخون منم گفتم باشه و باز خوابیدم ...

خخخ عاقامن امروزخواب بودم(ساعت ۶کلاس دارم)

ساعت۱/۵بلندشدم دیدم  ی پیام وتماس ج نداده روگوشیمه.تونگومشاورم ساعت۱۵؛۱۲زنگ زده منم خواب بودم😂بش گفتم ببخشید الان بلندشدم.اونم گفت میزارم فرداتماسو😕😂

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
بخدا یه پیج بود، دروغهای این پیج های انگلی رو،، رو می‌کرد با سند و مدرک تمام پست های قدیم فیسبوک ش ...

نههههه😰

دستت درد نکنه گفتی

دیگه حسرت نمیخورم😂

درسته ک من این فرهنگیانو اصلا دوست نداشتم و با اون رتبم چیز دیگه ای و نزدم و باز موندم پشت کنکور اما ...

حرفات چقد ب شرایط من میخوره 

حتی اون جمله آخرت عین حرف استادمه ک میگه 

وضعیت الان مثل کشتی از هم گسیخته ای هست

ک ادم باید دستش به ریسمان محکم بگیره 

برات آرزوی موفقیت دارم انشالله ب همه حاجاتت برسی 

خخخ عاقامن امروزخواب بودم(ساعت ۶کلاس دارم) ساعت۱/۵بلندشدم دیدم  ی پیام وتماس ج نداده روگوشیمه. ...

چقد دیررر دختر زودتر بیدار شو