2777
2789

من الان پیجشو دیدم فالوش کردم همه پستا و هایلایتاشو نگا کردم شما دارینش تو اینستا؟

خوش بحالش

چه شوهری چه خونه زندگی

آدما واقعا بعضیاشون چرا اینقد شانس دارن؟

افسردگی گرفتم

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻

چطوریه برنامه انقدرولخرجی می کنه بابت عضویت ۳۰هزارهدیه می ده😳🤔 اول ازلینک زیرعضوباسلام شو

https://b2n.ir/d23717

توصفحع ی شگفت انگیزهامحصولات رنج سی تومن ازقهوه کرفته تابادام باپنجاه درصدآف بخرین.

بعداولین خریدپنجاه هزارهدیه دیگه بهتون اعتبارخریدمی ده که قابل برداشته همه چی هم داره به خداواقعی

سوالی داشتین گروه kharaid140 تل پیام بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت باطن زندگی خودت رو با ظاهر زندگی بقیه مقایسه نکن...............................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
ووی هندی ؟ خونه قصرم باشه من حاضر نیستم با هندی از کنم

برو ببین

از خدات میشه فقط

تو هند زندگی نمیکنن که فقط شوهرش هندیه و خونواده شوهرش تو هندن

شوهرش چیراگ ی برندی داره خیلی پولداره

دبی زندگی میکنن

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻
ووی هندی ؟ خونه قصرم باشه من حاضر نیستم با هندی از کنم

خخ.........................................چرا؟.....................................  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

واقعا نمیشه قضاوت کرد من قبلا پیج پردیس کومار رومیدیدم کا با یه پزشک هندی ازدواج کرد وساکن اوهایو شدن 

ولی چندوقت پیش داشت بخاطر خشونت خانگی ازش جدا میشد

الان خیلی وقته دیگه پیجش نیست نمیدونم چیکار کرد

الهی وربی من لی غیرک
هیچوقت باطن زندگی خودت رو با ظاهر زندگی بقیه مقایسه نکن............................................. ...

خدایی انقد این جمله های کلیشه ای و تکرار نکنین دیگه

برو وضع زندگیشونو ببین بعد این حرفو بزن