2777
2789
عنوان

خدایااااا نی نیم تکون خورد برای بار اول😍😰 خدا جون من میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2932 بازدید | 151 پست
ای جان من‌ک‌ مجردم ولی از ته قلبم این حال و واسه همه منتظرا ارزو میکنم

😘😘

مرسی از دعات انشالله همهشون این روزا رو‌ تجربه کنن

خودتم در آینده خوشبخت و نی نی دار شی😍

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
چشم چشم😍😍😍😍

😍

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😘😘 مرسی از دعات انشالله همهشون این روزا رو‌ تجربه کنن خودتم در آینده خوشبخت و نی نی دار شی😍

اییییی خدا ،،،مررررررسی😀😍

الهی نی نی شماهم‌ زیر سایه امام زمان و شما و همسرتون سالم و صالح باشه

امانت دارِ چادرِ خاکیِ مادرم زهرا(س)♥آنان که علی را خدا پندارند، کفرش به کنار عجب خدایی دارند:)))قسمت میدهم آقا به آوینی و تهرانی و چمران،جدایم مکن از لشگر خوبان، ز سیّد علیِ خامنه ای رهبرِ خوبان:) در جاده انقلاب روی تابلو نوشته: جاده لغزنده است، دشمنان مشغول کارند ، با دنده لَج حرکت نکنید دیر رسیدن به مقام بهتر از نرسیدن به امام است ، سرعت بیشتر از سرعت ولایت فقیه نباشد ، اگر پشتیبان ولایت نیستید کمربند دشمن را هم نبندید ، با وضو وارد شوید جاده مطهر به خون شهداست...الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته علی ابن ابي طالب(ع) من روضه تورا شنیدم و زنده ام هنوز..این رسم عاشقی نبود خاک برسرم"یا ابوالفضل العباس" ما گم شدگانیم که اندر خمِ دنیا، تنها هنر ماست که مجنونِ حسینیم.. در بندِ کسی باش که در بندِ حسین است:) شکستم، شکستی، شکستند دلِ مهدی را.. و این قصه هنوز ادامه دارد   ترک گناه دل آقا رو شاد میکنه بیا تا گناه نکنیم به نیت تعجیل در ظهورش و به رسم رفاقت گناه نکنیم:) به خاطر دلِ عزیزِ فاطمه... کاش من همه بودم، با همه دهان ها طُ را صدا میزدم:)) شیرین تر از این شور ندیدم همه عمر، شوری که خدا در دلم افکنده حسین است(صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین)
بهت تبریک میگم انشالله سالم بیاد تو بغلت . توروخدا دعاکن منم به عشقم برسم اسمم رویاس شما بارداری و ...

مرسی ازت گل😘🌷

حتماااااا اول خدا بهترینا رو قسمتت کنه دوما انشالله به عشق هم برسی و زندگیت شاد باشه 😘😘

قربونش برم من😍

وای خدا نکنه خاله میسی😍

اییییی خدا ،،،مررررررسی😀😍 الهی نی نی شماهم‌ زیر سایه امام زمان و شما و همسرتون سالم و صالح باشه

مررررسی از دعاهاتون من نی نی مو سالم بغل میگیرم 😍😘

@hani2780    

سلام گلم خوبی 😍 مبارکه عدس خاله تکون خورده 😍❤ ایشالله رفتی سنو بهم بگو عدسمون چیه واسش جشن تعیین جنسیت بگیریم 😍❤😍❤ دعا واسه قبولی من یادت نره خواهری 

❄ Only G♥D ❄
سلام گلم خوبی 😍 مبارکه عدس خاله تکون خورده 😍❤ ایشالله رفتی سنو بهم بگو عدسمون چیه واسش جشن تعیین ج ...

سلام عزیزم

آره تکون خورد 😍😍😍😍

آره بهت میگم خاله جون یادم نمیره😍😘

جشنشووووو😂😍

سلام عزیزم آره تکون خورد 😍😍😍😍 آره بهت میگم خاله جون یادم نمیره😍😘 جشنشووووو😂😍

بیاد دست من این عدستون بچلونمش که فکر ازم رفته دیگه از بس فکرم فقط شده ایشون 😒😂😍

❄ Only G♥D ❄
چرا دعا نکنم؟! حتمااااا خدا انشالله سالشو بهت بده. یه نی نی پر رزق و‌ روزی خدا مهربونه

مرسی عزیزم انشااله نی نی شما هم سالم ب دنیا بیاد و تو بغلت شلوغ کنع😍😍😍😘

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭
بیاد دست من این عدستون بچلونمش که فکر ازم رفته دیگه از بس فکرم فقط شده ایشون 😒😂😍

من 😍

عدس😍

لوس شدیم که اینجوری میگی😋😂

مرسی عزیزم انشااله نی نی شما هم سالم ب دنیا بیاد و تو بغلت شلوغ کنع😍😍😍😘

قربونت برم انشالله😍😘🌷

قربونت برم انشالله😍😘🌷

💋💋💋💋

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭
😍😍

وای عزیزم چقدرررر برات خوشحال شدم که بارداری😍😍😍

امیدوارم نه ماه رو بسلامت خودت و نی نی پشت سر بذاری و انشاءالله بسلامتی به وقتش زایمان کنی و نی نی رو بغل بگیری

از نی نی تو دلیت بخواه برا منم دعا کنه که لایق مادرشدن بشم

و خدا به زودی زود به حق نفس پاک نی نیت به منم فرزند سالم و صالح طبیعی عطا کنه

ضمنا من قبلا تو تاپیکا دیده بودمت و میشناسمت😉

پسرم تو جووووون منی🥰