2777
2789
عنوان

خدایااااا نی نیم تکون خورد برای بار اول😍😰 خدا جون من میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2927 بازدید | 151 پست
دوس داشتم بهت بگم😍😁 عزیزم😘😘😘

خوب کاری کردی عزیزدلم😍خیلی برات خوشحالم😘

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
وای عزیزم چقدرررر برات خوشحال شدم که بارداری😍😍😍 امیدوارم نه ماه رو بسلامت خودت و نی نی پشت سر بذ ...

قربون دلت مهربون مرسی ازت😘💚

عزیزم از خدای مهربون میخوام به زودی زود یه نی نی سالم بهت ببخشه، به حق این شبای عزیز

برات آیت الکرسی و صلوات خوندم انشالله لایق باشم

همین الان دستمو رو شکمم گذاشتم و از نی نیم خواستم از خدا بخواد شما هم صاحب فرزند سالم بشی

😍 

هر موقع این اتفاق افتاد بهم خبر بده برات خوشحالی کنم خواهر عزیزم 😘😍

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کاری کردی عزیزدلم😍خیلی برات خوشحالم😘

عشقمی😘

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
عشقمی😘

تو بیشتــــــــر❤

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
 قربون دلت مهربون مرسی ازت😘💚 عزیزم از خدای مهربون میخوام به زودی زود یه نی نی سالم بهت ببخشه ...

واااایـــــــــــــــــــی مررررررسی از تو و نی نی

چشــــــــــم امیدوارم خدا نگام کنه و بیام بهت بگم

پسرم تو جووووون منی🥰

واااایـــــــــــــــــــی مررررررسی از تو و نی نی چشــــــــــم امیدوارم خدا نگام کنه و بیام بهت ب ...

حتمااا امیدت به اون باشه و استرس رو از خودت دور کن فکر و خیال نکن . خیلی موثره

@دخترپادشاه_ایران۲    

عزیزم خواستم ازت تشکر کنم تاپیکت قفل بود

واقعااااااا ممنون ازت مهربان جان😍😍😍

انتظار نداشتم راستش

کلی خوشحال شدم تاپیکت رو دیدم

خیلی عزیز و خوبی انشالله نی نی خودت هم به سلامتی و‌دل خوش به دنیا میاد براش صلوات فرستادم💚

بازم از متنت تشکر میکنم

بوس😘💚🙏🌷

@دخترپادشاه_ایران۲     عزیزم خواستم ازت تشکر کنم تاپیکت قفل بود واقعااااااا ممنو ...

ممنون عزیزدلم😘😍😍

باورت نمیشه که چقدر ذوق کردم امضاتو دیدم

چ خصوص وقتی باردار شدم و امضاهاتو میدیدم خدارو قسم میدادم که توهم یه بار دیگه مادر بشی و برات بمونه دیگه تجربه تلخ نداشته باشی 

ولی هیچ وقت دوست نداشتم ریپلای کنم راجب امضات  میترسیدم یادآوریت بشه و باعث بشه ناراحت بشی 

چون اسم کاربریت خاص بود همیشه تو ذهنم بودی 

امید وارم  به همه ارزوهای قشنگت برسی و تو امضات بنویسی و بخونیم و خوشحال بشیم😘😍😍😍😍😍

نازایی وجود نداره 🔊تنبلی تخمدان و پرولاکتین نازایی نمیاره 😎 بعد از ۳ سال انتظار بلاخره تو دلیم اومد 😍 خدایا شکرت😍🚫🚫🚫🚫روزی روزگاری خواهر همسرم  بهم گفت تو دلت پاک نیست خدا بهت بچه نمیده خود همسرمم بهم گفت چون بد جنس  و حسود ..... هستی خدا زده تو سرت و بهت بچه نمیده  فلانی چون ادم خوبیه بچه داره تو باید حسرتشو بخوری تا آخر عمرت باید حسرت مادر شدن بقیه رو بخوری 😑😶خیلی دلم شکست گریه کردم شب تا صبح گریه کردم که جون تو تنم نبود از شدت فشار عصبی خون دماغ شده بودم و بی حال کنار خونه تو شهر غریب افتادم (از خودم متنفر شده بودم میگفتم مگه من چ گناهی کردم که اینقدر کثیف و پلید شدم که لیاقت مادر شدن رو ندارم )بعد از سه سال به خدا گفتم اگه زدی تو سر من و مجازتم اینه بهم بچه نده نمیخوامممم ولی اگه حرف همسرم و خواهرش اشتباهه خودت بهشون ثابت کن و همین ماه  به من نی نی بده همون روز با اون حال بدم همه ی  داروهای خودم و شوهرمو ریختم سطل اشغال😭🥺 بعله😍 دقیقا همون ماه بدون اینکه حتی یه قرص یا دارویی خورده باشم مادر شدم و خدا خودش  ثابت کرد تو سر من نزده (خدا هیچ کسو با مادر نشدن مجازات نمیکنه ) من هیچ وقت این حرفو دیگه به روی همسرم و خواهرش نیاوردم  چون خدا خودش جوابشونو داد😍 گاهی وقتا باید دلت بسوزه یا دلت بکشنه که آهت به اسمون برسه دل من خیلی اتیش گرفت اونم از همسرم 😓 از خواهرش که میدونست بیشتر مشکلات از برادر خودشه😥  (تک فرزند شهید زارعی هستم ) میشه یه صلوات مهمونم کنی تو راهیمو صحیح و سالم بیاد بغلم 😍 میدونی خدا بهمون چی گفته ..گفته وقتی به غیر از من امید داشته باشی امیدتو نا امید میکنم وقتی از همه جا ناامید شدی و فقط چشمت به دست خودم بود اونوقت بهترینشو بهت میدم 

سلام

ببخشید منظورتون از عدس، نی‌نی هست؟

دختردایی من هم توی بارداری به بچه‌ش می‌گفت کنجد :)

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
ممنون عزیزدلم😘😍😍 باورت نمیشه که چقدر ذوق کردم امضاتو دیدم چ خصوص وقتی باردار شدم و امضاهاتو مید ...

یعنی من وقتی این همه خانوم مهربون و خوش قلب رو اینجا میبینم که برام دعا کرده بودن و من حتی نمیدونستم. بغض میکنم چشام اشکی میشه ، انقدر دوستون دارم که پیام هاتون رو اسکرین میگیرم واسه یادگاری چون به دلم نشستن

دیگه نمیدونم چی بگم حس خوبی دارم خیلی مهربونید خیلی خوبید ممنون ازتون💚

سلام ببخشید منظورتون از عدس، نی‌نی هست؟ دختردایی من هم توی بارداری به بچه‌ش می‌گفت کنجد :)

سلام خواهش میکنم

آره عزیزم 

منو شوهرم این اسمو روش گذاشتیم تا حالا کسی نذاشته بود ، چون دلیل داشت اسم عدس

@79sanaz  

۲۹ م عزیزم

دیدی گفتم😁

آره😁

خوبی گلم تو تاپیک اخرت بودم چقدر برات خوشحال شدم ان شالله نی نی سالم بیاد بغلت

اونجا ننوشتم چون اشنا تو سایت داریم گفتم شاید ببینن 

میشه برام از ته ته ته دلت دعا کنی منم مادر بشم خیلی زود البته چون دیگه صبر و تحمل ندارم

دیشب کلی گریه کردم شب قدر از ته دل از خدا خواستم

ولی ۳ روز دیگه موعد پریودمه میدونم باردار نیستم خیلی حالم گرفتست 

💜👶❤