2777
2789

دخترم خیلی شلوغه دکتربهش قطره هالوپریدول داده 1هفته هست اروم شده کی میدونع دقیقا چه عوارضی میتونه داشته باشه تونت خوندم نگران شدم کسی تجربه ای داره

همیشه روزگار بامن ساز مخالف زد

خب بزار شلوغ کنه بابا قطره چیه .می‌دونم خسته شدی ولی باید تحمل میکردی زندگیتو سیاه میکنه فوقش بعد بزرگ شد عاقلترمیشه 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بزار شلوغ کنه بابا قطره چیه .می‌دونم خسته شدی ولی باید تحمل میکردی زندگیتو سیاه میکنه فوقش بعد بز ...

چرا علمشو ندارید چرت و پرت میگید؟

میدونید بچه بیش فعال باشه و از کودکی دارو درمانی نشه هیچ و هیچ اینده ای نخواهد داشت؟

ولی با به موقع دادن میشه درمان کرد و در سالهای بعد بهبود پیدا میکنه و هیچوقت نیاز با دارو هم نخواهد داشت

چرا علمشو ندارید چرت و پرت میگید؟ میدونید بچه بیش فعال باشه و از کودکی دارو درمانی نشه هیچ و هیچ ای ...

خودت چرت میگی بی ادب .به تو چه ،نگفت پیش فعال گفت شیطون .

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
این قطره رو برای بیش فعالی میدن یکم لطفا مطالعه کنید بعد نظر بدید

دکتر به خواهر زاده من کلی دارو چرت داد فقط بچه رو گیج کردن یجور آروم بود آدم ناراحت میشد  کی گفت اطلاعات ندارم.یسری شیطونن نه پیش فعال .

دکتر به خواهر زاده من کلی دارو چرت داد فقط بچه رو گیج کردن یجور آروم بود آدم ناراحت میشد  کی گف ...

بچه ای که بیش فعالی نداشته باشه دارویی تجویز نمیکنن خواهرزادهی شماهم بیش فعالی داشته وگرنه دارو تجویز نمیشه

بچه ای که بیش فعالی نداشته باشه دارویی تجویز نمیکنن خواهرزادهی شماهم بیش فعالی داشته وگرنه دارو تجوی ...

عزیزم بعضیا دوست ندارن بپذیرن فرزندشون یا عزیزشون بیش فعال و به شیطنت نسبت میدن 

با بحث فقط خودتو عصبی میکنی

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من