2777
2789
عنوان

جفت پایین و سرویکس کم در دوقلویی

4751 بازدید | 32 پست

سلام خوبین ؟

من دوقلو باردارم 17 هفته ام 

یکی از جفت هام قدامی و بالای رحم 

یکی از جفتام خلفی و مارژیناله ینی نزدیک ب دهانه رحممه 

چند روزه خونریزی دارم و استراحت مطلقم 

طول سرویکسمم پایین اومده و 29 شده و دکتر گفته تا جفت بالا نره کاری نمیشه کرد ..  اگه بالا رفت سرکلاژ میکنم وگرنه دیگه استراحت کن ببین چی پیش میاد ... 

کیا تجربه مشابهی داشتن ؟ چیکار کردین ؟ داروی خاصی استفاده کردین ؟

نحوه خوبیدن موثره ؟ من ب پهلو میخوابم ولی نمیتونم فقط ب ی پهلو باشم..  

خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر باید سرکلاژت کنه چون دوقلویی کلا زایمان زودرس میکنی.اگه طول کانالت هم کم باشه دیگه به هشت ماهم ...

ب دکترم قبلش خیلی میگفتم سرکلاژ میگفت لازم نیست 

الان هم ک میگه باز خودش باید انجام بدی ولی الان نمیتونی تا جفت نره بالا 

استراحت مطلقم ولی امروز دوباره خونریزی کردم 

ی باز زایمان زودرس داشتم پارسال و برام تصور اینکه دوباره پیش بیاد وحشتناکه .. برام دعا کنید تو رو خداااا 

خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤
منم جفتم پایین بود خودبخود اومد بالا.فقط زیاد تحرک نداشته باش و چیز سنگین بلند نکن.

چند هفته طول کشید تا جفت بالا اومد ؟ 

ب دکترم قبلش خیلی میگفتم سرکلاژ میگفت لازم نیست  الان هم ک میگه باز خودش باید انجام بدی ولی ال ...

بهت امپول پروژسترون داده؟من ۱۲هفته یکی از قل هام هماتوم داشت خونریزی کردم.دکتر بهم امپول و شیاف داد تا زایمانم هر سه چهار روز میزدم.خیلی درد داشتم.خداروشکر بخیر گذشت.سی شیش و چهار روز زایمان کردم الانم نی نی هام سه ماهه هستن.ان شاالله شما هم بسلامت زایمان کنی عزیزم

چند هفته طول کشید تا جفت بالا اومد ؟ 

دقیق یادم نیست ولی یک ماه بنظرم طول میکشه.دکترت با تجربه اس؟پیش یه دکتر دیگه هم برو.چون میگن ۱۶هفته سرکلاژ میکنن اگه دیر بشه دیگه نمیتونی سرکلاژ کنی

دقیق یادم نیست ولی یک ماه بنظرم طول میکشه.دکترت با تجربه اس؟پیش یه دکتر دیگه هم برو.چون میگن ۱۶هفته ...

شنیدم تا 20 هفته هم امکان داره سرکلاژ کنن. نمیدونم. دکترم نه زیاد با تجربه نیست. با این کرونا نمیتوتم برم مشهد. شهرستان هستم ...

بهت امپول پروژسترون داده؟من ۱۲هفته یکی از قل هام هماتوم داشت خونریزی کردم.دکتر بهم امپول و شیاف داد ...

اره امپول داده هفته ای یکی. روزی دو تا شیاف ... 

شنیدم تا 20 هفته هم امکان داره سرکلاژ کنن. نمیدونم. دکترم نه زیاد با تجربه نیست. با این کرونا نمیتوت ...

بنظر من زیر نظر یک دکتر با تجربه باش.دکتر من واقعا با تجربه و فهمیده بود.خدا خیرش بده اگه امپولا رو بهم نمیداد خدا میدونه چه بلایی سر نی نی هام میومد.الان خونریزی داری حتما باید امپول و شیاف استفاده کنی.

دقیق یادم نیست ولی یک ماه بنظرم طول میکشه.دکترت با تجربه اس؟پیش یه دکتر دیگه هم برو.چون میگن ۱۶هفته ...

من الان 17 هفته ام 😔

بنظر من زیر نظر یک دکتر با تجربه باش.دکتر من واقعا با تجربه و فهمیده بود.خدا خیرش بده اگه امپولا رو ...

استفاده میکنم شیاف و امپول رو چند روز هم بود خونریزی نداشتم. ولی امروز دوباره خون اومد😭

همه چی خوب بود. طول سرویکس 35 بود تو 13 هفته. جفتاهم هر دو بالا. نمیدونم چرا اینجوری شده ؟ فعالیت هم نداشتم ک بگم کار زیاد کردم