2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقااااااا

اره ب خداابجی خیلی زنای بیوه رودیدم ک دنبال مردای مجردهستن وبراشون اصلامهم نیست حتی طرف بیکارهم باشه فقط ب محردبودنش افتخارمیکنن ک این ازنظرمن خیلی انتخاب اشتباهیه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
خانومه رو میگم من خودم پسرم آبجی

ببخشین فک کردم.....😑

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
یعنی شما به عنوان یه آقا مثلا خانم مطلقه باشه و مثلا دوتا هم بچه داشته باشه مشکلی ندلرید

مطلقه نه ولی بیوه بدون بچه  البته بچش اگه دختر باشه سنشم زیر دوسال شاید ولی از زن مطلقه میترسم

مطلقه نه ولی بیوه بدون بچه  البته بچش اگه دختر باشه سنشم زیر دوسال شاید ولی از زن مطلقه میترسم

زن مطلقه چرا باید ترس داشته باشه، اونم با توجه به فرهنگ این جامعه که تاوقتی که کارد به استخوان یه زن نرسه طلاق نمیگیره 

خواهش میکنم من باید از اولش میگفتم

موفق باشی داداشی🙌

شما درست میگین منظورم اینه وقتایی که زن مقصر جدایی باشه

مرسی اونوقت میتونید بگید چرا جنسیت بچه براتون مهمه که دختر باشه، البته ببخشید سوال می پرسم ملا میخوام با نگاه آقایون تو این مورد آشنا بشم