2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@نی_نی_یار_5  

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
چطوری بگم؟؟؟

من تگش کردم گلم 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

یعنی اینجا رو اینقد جدی گرفتید؟یا یکی ک معلوم نیست اصلا سواد داره یا ن ی چیزی بگه همونو انجام میدید؟

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
دستت درد نکنه ممنومنم

خواهش میکنم گلم دیگه هیچکی روباورنکن اخه دکترمگه بیکاره بیادسایت😑

دختر گل ، اون بد . تو چرا اعتماد میکنی تو اخبار اینهمه بیسواد که مطب زدن و مدرک بالا سرشون قاب کردن ...

👌👌👌

گناه داره بابا خب مشکل از خودته چرا اعتماد کردی

ب من گفتن دکتر هست خودش گفت منم اعتماد کردم ولی یهویی گفک عکس مدفولت رو بفرست شما بودی شک نمیکردی ی ادم بیمار روانی ک ب اسم دکتر این کارا رو میکنا تگه تایپیک قبلم رکو ببینی  میفهمی چقدر ترسیدم

چرا همش عبارت امنیتی میاد برام؟