2777
2789
عنوان

بزرگ بودن سر جنین نسبت به سن بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 13437 بازدید | 31 پست
نمیدونم دقیق یادم نیس  چون مال ۶ سال پیشه  نگران نباش شما ک میگی دکتر سونوت گفته همه چی ...

توروخدا اگه میتونی از خواهرت بپرس من خیلی استرس دارم میگن تا دوهفته طبیعیه ولی خب برای من بیشتر از دوهفته آس همین منو ریخته بهم .دکتر خودمم حرفی نزد فقط گفت نگران نباش بیا مطب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه جواب سوالم رو بدی عزیزم؟منم مثل اون روزهایی که نگران بودی و‌دنبال جواب

منم نگرانم

سرش الان بزرگتر نیست نسبت به هیکلش و‌هم سن و‌سالاش؟

برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین
میشه جواب سوالم رو بدی عزیزم؟منم مثل اون روزهایی که نگران بودی و‌دنبال جواب منم نگرانم سرش الان بز ...

نه اصلا نیست.من سونو های بعدی که دادم اندازش همون بود یعنی به مرور همشون عوض شد اینا همش خطای سونوگرافی هست و حتی دکتر گفته بود ما این سونو هارو قبول نداریم بس بیخودی بارداری زهرمار خودت نکن خیالت راحت باشه من خیلی وسواسی بودم ولی بعدم فهمیدم اصلا دکتر اشتباه اندازه گرفته بود وقتی یک ماه بعد جای دیگه سونو رفتم بش نگران نباش

نه اصلا نیست.من سونو های بعدی که دادم اندازش همون بود یعنی به مرور همشون عوض شد اینا همش خطای ...

نه برای من اشتباه اندازه نگرفتن،دوتا جا رفتم!

نی نی بدنیا اومد دور سرش چند بود؟

برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین
 آخه هیچ حرفی نزد دکتر خودم ندیده دکتری که سونو کرد پرناتولوژیست بود همون موقع سونو پرسیدم همه ...

عزیزم وقتت به خیر،من هم سر بچه م گفتن بزرگه ..‌شما مشکلی نداشت بچه ت بعد دنیا اومدن ؟ تو تاپیک اپیلیدی کامنتت رو دیدم منم استفاده کردم تو بارداری ،نمیدونستم مضره ،شما بچه ت سالمه؟؟؟

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 
 آخه هیچ حرفی نزد دکتر خودم ندیده دکتری که سونو کرد پرناتولوژیست بود همون موقع سونو پرسیدم همه ...

سلام عزیزم تو رو خدا به منم جواب بده😢من دقیقا سن بارداریم ۳۳ و ۴ روز و bpd مثل شما ۳۷ 

نی نی شما موقع تولد چند بود دور سرش؟؟یعنی سرش خیلی بزرگه؟؟؟؟چکار کنم دارم دیوونه میشم 

نمیدونم به کجا پناه ببرم😭😭😭😭

منم 35هفته و6 روز رفتم سونو دور سر جنین رو350mm زده و سن حاملگیمو 40هفته و چار روز.مشکلی نداره؟ دکت ...

سلام عزیزم بچتون بسلامت بدنیا اومد،منم رفتم سونو دور سرش سه هفته بزرگتره

خدایا شکرت،خدایا دامن همه منتظرهارو سبز کن
سلام عزیزم بچتون بسلامت بدنیا اومد،منم رفتم سونو دور سرش سه هفته بزرگتره

سلام نی نی به سلامت اومد.

منم شرایط شما رو دارم با اینکه دکتر گفت مشکلی نداره فقط به خاطر طبیعی یا سز بودن برامون مهمه

ولی من از خواب و خوراک افتادم

و خدایی که بشدت کافیست......
سلام نی نی به سلامت اومد. منم شرایط شما رو دارم با اینکه دکتر گفت مشکلی نداره فقط به خاطر طبیعی یا ...

سلام عزیزم نگران نباش بخاطر ارثی بودن مثل باباش سرش بزرگ بود الآنم کله گنده ای قربونش برم،من از اول سزارینی بودم

خدایا شکرت،خدایا دامن همه منتظرهارو سبز کن