2777
2789
عنوان

بچم دو روزه تو دستگاهه بخاطر زردی

593 بازدید | 18 پست

زردیش که رو صورتش بود خوب شده یه ذره چشاش و زبونش زرد به نظرتون هنوز بمونیم بیمارستان با وجود خستگی مفرط بعد زایمان یا مرخص کنیم چون گفتن اگه رضایت بدین میتونین برین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیز صبر کن خودشون مرخص کنن دختر منم  دو روز توی دستگاه بود اومدیم خونه باز زردیش رفت بالا و مجبور شدیم دستگاه اجاره کنیم سخته ولی تحمل کن

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

عزیزم نگران نباش خوب میشه

دستگاه اجاره کن و بزار توی خونه

من بچه همین مشکل رو داشت دستگاه اجاره کردیم و گذاشتیم توی خونه تا زردی کامل برطرف شد

خدایا خانواده‌ام موفق باشند

دو وعده به بچه شیر خشک بده سریع میاد پایین 

اخر سر دکتر به من گفت بده ولی بیمارستان اجازه نداد 

شیر خشک زود میاره پایین 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
چه مارکی؟

فرقی نداره 

هر چی دادی فقط حواست باشه بگی شماره یک چون برای نوزاد ها هستش خود داروخانه بهت میگه

کلا زردی بعد از دوماه از بین میره و اینجوری شروع میشه که از سر شروع میشه تا کف پا و وقتی داره خوب میشه از کف پا خوب میشه به بالا پس چشمای بچه اخرین جایی که زرد بودنش از بین میره ولی در کل اون عدد اکه زیر اگه اشتباه نکنم ۹ باشه دیگه خطر رفع شده فقط بعد از مرخص شدن مدام به بچه شیر بده تا مدفوع کنه هرچقدر مدفوع کنه زردیش زودتر از بین میره 

هر كه خود داند و خداي خودش كه چه درديست در كجاي دلش

من ک همون موقع ک به دنیا اومد بردن آزمایش گرفتن زردیش روی ۱۵بود بستریش کردن تا ۳روز اومد روی ۱۱بعدم مرخص شد دوباره رفت روی ۱۵ولی اومد پایین زیر دستگاه تو خونه سخته بچه. من نموند،خیلی سخت بود با شکم پاره همش بیمارستان پیشش بودم