2777
2789
عنوان

بی بی چک صبح مثبت شد عصر منفی

7344 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها من پریودام نامنظمه امروز روز ۳۱سیکلم

بی بی چک صبح (ببخشید با غلظت ادرار ) هاله انداخت رفته رفته هاله بیشتر میشد دیدش،ولی بعدش عصر زدم منفی یه مارک دیگه زدم منفی!

بنظرتون صبح برم ازمایش؟

کسی همچین تجربه ای داشته؟

بخشنده باش اما زیاده روی نکن، در زندگی حسابگر باش اما سخت گیر مباش.

بی بی هات چ‌مارکی بودن

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی هات چ‌مارکی بودن

اونیکه اول حاله انداخت ویور بود دوتایی که عصر زدم یکی ویور یکی هم یه مارک دیگه بود دقیق یادم نیست

برو ازمایش بده خیالت راحت بشه.. بچه میحوای یا ن؟

اخه چون پریودام نامنظمه اگه برم ازمایش دقیق نشون میده ؟میگم یعنی زود نرفته باشم ☹️

اونیکه اول حاله انداخت ویور بود دوتایی که عصر زدم یکی ویور یکی هم یه مارک دیگه بود دقیق یادم نیست

اخه من قبلا۳تازدم مثبت شدن بعدچندروزهم پری شدم 😁کلا به بی بی اعتمادنکن فقط ازمایش

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

شما که خوبه 

مامان من 3 بار زد یه بار 1 شب یه بار 8 صبح یه بار 5 عصر

جونم برات بگه اولیش بعد 10 دقه دوتا خط پرنگ شد

دومیش اول یه دونه خط بود بعد 1 ساعت خط دیگه شم اومد بالا اما کم رنگ

سومیش که کلا 2 ساعت بعد 2 تا خط کم رنگ نشون داد