2777
2789
عنوان

بی بی چک صبح مثبت شد عصر منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 7344 بازدید | 30 پست
اخه من قبلا۳تازدم مثبت شدن بعدچندروزهم پری شدم 😁کلا به بی بی اعتمادنکن فقط ازمایش

بنظرت کسی که پریود نامنظمه جواب میده؟من دو سری پیش سیکل هام ۴۰روز بود .

اگه با اون حساب کنم امروز ۹روز مونده به موعد 

برم ازمایش؟

بخشنده باش اما زیاده روی نکن، در زندگی حسابگر باش اما سخت گیر مباش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که خوبه  مامان من 3 بار زد یه بار 1 شب یه بار 8 صبح یه بار 5 عصر جونم برات بگه اولیش بعد ...

چیشد اخرش باردار بودن؟

بنظرت کسی که پریود نامنظمه جواب میده؟من دو سری پیش سیکل هام ۴۰روز بود . اگه با اون حساب کنم امروز ۹ ...

کلا قبل موعودکه بی بی درست نیست بایدصبرکنی وقتت برسه اگه پری نشدی بی بی بزنی وازمایش بری 

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
کلا قبل موعودکه بی بی درست نیست بایدصبرکنی وقتت برسه اگه پری نشدی بی بی بزنی وازمایش بری 

عزیزم اصلا برای پریود نامنظم موعد نمیتونیم حساب کنیم که برای همون من از روز ۲۸ دارم بی بی چک میزنم.

چیشد اخرش باردار بودن؟

والا اتفاقش مال همین چند روز پیش بود

نه والا انقد بیخیاله تازه برا شنبه وقت دکتر گرفته که براش آزمایش بنویسن ببینن جریان چیه 

من دارم از فضولی دق میکنم اما مامانم نه خیالش همچی راحته 😐😐

هنوز نه به باره نه به داره میگه من حاملم اعصاب ندارم😐😂

به بی بی چک اصلا اعتماد نکن من زدم منفی بود رفتم آزمایش مثبت بود بعد دوباره بی بی چک گرفتم زدم (از بس منفی میشد همیشه آرزو داشتم دوتا خط ببینم 😂) اما بازم منفی بود فکررررر کن 😑

اگه احتمال میدی برو آزمایش 

لایک نکنین لطفا 😊
بنظرت کسی که پریود نامنظمه جواب میده؟من دو سری پیش سیکل هام ۴۰روز بود . اگه با اون حساب کنم امروز ۹ ...

چون نامنظمی صبر کن این نه روزم خب بعد برو آزمایش بده

لایک نکنین لطفا 😊
به بی بی چک اصلا اعتماد نکن من زدم منفی بود رفتم آزمایش مثبت بود بعد دوباره بی بی چک گرفتم زدم (از ب ...

وای چه عجیب 🙈🙈🙈

چون نامنظمی صبر کن این نه روزم خب بعد برو آزمایش بده

اخه یجور علائمم دارم 

برا همون شک میکنم شاید خبریه 

فردا میرم ازمایش ببینم چی میشه

سلام دوست عزیز من تاپیک قبلیتون رو دیدم من مثل شما هست علائمم و پریود نامنظم اما نهایتش ۳۵ روزه بود هنوز پریود نشدم یه بیبی چک زدم که خراب بود گفتم صبر کنم 

میخواستم ببینم نتیجه شما چی بود 

میترسم از دمنوش های قاعده آور استفاده کنم 

سلام دوست عزیز من تاپیک قبلیتون رو دیدم من مثل شما هست علائمم و پریود نامنظم اما نهایتش ۳۵ روزه بود ...

سلام عزیزم من روز ۳۱سیکل ازمایش خون دادم بتا ۱:۵ بود و منفی،دکترم گفت تا روز ۵۰از سیکل صبر کنم اگر پریود شدم که هیچ نشدم بی بی چک و ازمایش بدم،امروزم روز ۳۸سیکلم هست 

سلام دوست عزیز من تاپیک قبلیتون رو دیدم من مثل شما هست علائمم و پریود نامنظم اما نهایتش ۳۵ روزه بود ...

اگر نهایت تا ۳۵روز میشدید،

تا ۱۰ روز تاخیر صبر کنید اگر نشدید،بی بی چک بزنید و ازمایش بدید.

اگر منفی بود دمنوش اینا بخورین.

اگر نهایت تا ۳۵روز میشدید، تا ۱۰ روز تاخیر صبر کنید اگر نشدید،بی بی چک بزنید و ازمایش بدید. اگر من ...

ممنونم دوست خوبم که پاسخ دادین

من تازه ازدواج کردم خجالت میکشم از مامانم یا مادر شوهرم بپرسم 

خیلی ممنونم از لطفتون 

انشاالله که بهترینها براتون رقم بخوره ❤