2777
2789

سلام یه ماهی میشه شوهرم مشکوک به کرونا بود نمام علائمشم داشت..تا امروز ک کلا خوبه ولی گاهی اوقات گلوش درد میکنه سینه ش خس خس میکنه

امروز زنگ زد گف ناهار با دامادشون و خواهرزاده ش میرن بیرون تو طببعت بگردن..امشب ک اومد گف دامادمون گف اگه میخوای خس خس سینت خوب شه تریاک بکش..گف یه بار کشیدم یعنی یه پک زد و دیگه نخواست..

ب نظرتون ب خواهرش بگم این چه کاری بود شوهرت کرد؟

شوهرم گف مگه بچه م ک بخوام دوباره بکشم..خواستم تجربه کنم ببینم خوب میشه سینم یا ن..

شوهرم سیگارم نمیکشه از آدمای معتاد متنفره ..میگه این دامادشونم کمرشو عمل کرده دوماهی یه بار میکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه دود ک برای خس خس وگرفتگی سینه خوب نیست ک

کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂

ت ک نمیدونی مردا چ بلاینن باور کن  این معلوم از کی  میکشیده بهانشه اجی نارحت نشی  خودم دیدم ک میگم     

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

من شنیدم تریاک خیلی خوبه برا کرونا بکشی یابخوری😑😑😑😹😹

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

راس گفته خیلی خوب واکنش نشون میده ولی تریاک سرده باید شیره بکشه تا خوب بشه ....حالا بهش نگو کم کم ی پک ی پک معتاد میشه بخاطر سینش ...

قیافه بیخودم نگیر با همسرت دوست باش تا چیزی را دفعه بعد مخفی نکنه ...مطمئن باش اگه میخواست بازم بکشه اصلا حرفی بهت نمیزد

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...