2777
2789

من سایت زیر بیست رو میشناسم که عمده فروشی دارن سایت نازدونه هم می‌دونم عمده فروشی دارن ولی اصفهان نیستن میفرستن

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با سلام و عرض ادب

من در حال حاظر در یک کار فوق العاده خوب و پر سود هستم بر حسب وظیفه و اشتغال زایی خواستم شما رو هم در جریان بگذارم

کار پر درآمد بدون اینکه هزارتومان هزینه کنید

یا جایی برید برای شما بانوان محترم

یا مدرکی بخواد

و هزار دلیلی که خانم ها نمیتونن به کار رو بیارن

اینجا هر روز پول به حسابتون واریز میشه اونم چه پولی

پولی که رئیس خودتی و ارباب نداری و برای خودت کار میکنی کاری که حال دلتو خوب میکنه و ازت یه کسی میسازه که همه بهت غبطه میخورن و متعجب از پولدار شدنت

با من تماس بگیر یا داخل وات ساپ به شماره

09227297626 پیام بدهید تا راهشو نشونت بدم مطمئنم که شما هم مثل بقیه بشدت عاشق این کار می‌شید و خدارو هزاربار شکر میکنید

یه لحظس بین رسیدن و نرسیدن اونم این که همین الان پیام یا زنگ بزنی. اونوقت اگر خوشت نیمد که تا حالا مورد نداشتیم میتونی فراموشش کنی

نمیدونی چه خبره فقط بگو خدایا شکر

یعنی الان بازن بنظرتون که بخام برم؟

الان چون تعطیلات واس کرونا نمیدونم..ولی توگوگل سرچ کن عمده فروش یا تولیدی اسم کانال تلگرامیشون میاد.اسم یکیشون عمده فروش فتاحی بود..

بذارببینم کانالش را دارم واست بفرستم

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🌱 

شما ازشون خرید کردین؟

آره ولی من تکی خرید کردم 

از هر دو تا سایت هم خرید کردم زیر بیست انصافاً کیفیتش عالیه مخصوصا کارترز هاش از بازار ارزون تر و نرم تره مارک های معروف رو داره و واقعا با کیفیتن لباس هاش نسبت به بازار ارزون تره ولی نسبت به سایتی مثل نازدونه نه گرون تره

نازدونه جنس هاش اکثرا خوشگل و واقعا از هر جای دیگه که قیمت زدم ارزون تر بوده ولی یه مشکلی داره بعضی از لباس هاش میگن رنگ میده من تا الان هر چی خریدم رنگ نداده ولی خب شاید شانسم بوده میگن بعضیا رنگ دادن

و اینکه لباس ها اکثراً نخ پنبه و نرررررم هستن

نخ پنبه خاصیتش اینه که زود بعد از شستشو کهنه نما میشه یعنی این ارزونی بی حکمت نیست ولی به شدت خوشگلن لباساش و تنوع بسیار بالاست تیکه باز هاش واقعا خوبن به نظرم باید ببینی و با استانداردهای خودتون مطابقت بدی 

چون ارزونه لباس هاش از نظر من برای بچه کوچیک خیلی مناسبه چون تند تند باید واسش لباس عوض کنی و قبل اینکه اونجوری کهنه بشه واسش تنگ میشه میندازی می‌ره ولی برای بچه های بزرگتر نه باید جنس بهتری باشن که مدت طولانی تری بشه ازشون استفاده کرد

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است