2777
2789
عنوان

خانومای اهل خرید اینترنتی

216 بازدید | 13 پست

چی بیشتر نتی میخرید؟

چجوری اعتماد میکنید وقتی برا بار اول از یه پیج خرید میکنید؟

تحویل پول درب منزل چجوریاس؟؟؟ اگه پشیمون شید پول پست و کی میده؟؟ 

خیلی مهمه ج بدید مرسیی😊😘😘

لباس بچه میخرم بیشتر

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسلما اول مطمئن میشم پیجش معتبره یانه بعد خریدمیکنم بیشترهم لباس بچه میخرم تاالان هم پشیمون نشدم

چجوری مطمئن میشی؟؟

تحویل پول درب منزل اگه محصول و نخواستی پول پست با کیه؟

چجوری اعتماد میکنی اگه از یه پیجی برا بار اول بخوای خرید کنی؟

خب تعداد فالورهاش

رضایت مشتری ها

کامنت ها

از کسانی که کامنت میذارن میپرسم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چجوری مطمئن میشی؟؟ تحویل پول درب منزل اگه محصول و نخواستی پول پست با کیه؟

رضایت مشتریشوچک میکنم بیشترازپیجایی خرید میکنم که دوستام یابلاگرا تبلیغ میکنن.نمیدونم عزیزم من قبل ثبت سفارش هزینشوواریزمیکنم

نزدیکم نشومیســــــوزی🔥
سلام عزیزم من میتونم ادمین فروشت شم  کلا سرم تو گوشیه

سلام عزیزم بچه کوچیک دارم زیاد نمیتونم تو نت باشم. لباس فروشی دارم زنانه و بچگانه من عکسارو واسه شما میفرستم بعد شما واسم می فروشی بابت هر فروش ۱۰ درصد پورسانت دریافت میکنی.

خواستی بهم‌بگو

سلام عزیزم بچه کوچیک دارم زیاد نمیتونم تو نت باشم. لباس فروشی دارم زنانه و بچگانه من عکسارو واسه شما ...

باشه گلم میخام شماره واتس اپ بدم ؟؟؟

همه توضیح بدم تو این تاپیک کامل گفتم بخونید و اینکه 

ببخشید شما ادمین میخواین؟من میتونم باهاتون همکاری کنم.🥰😍❤

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
سلام عزیزم بچه کوچیک دارم زیاد نمیتونم تو نت باشم. لباس فروشی دارم زنانه و بچگانه من عکسارو واسه شما ...

سلام عزیزم..اگه ادمین میخواین من میتونم بهتون کمک کنم...چکار باید بکنم؟؟

❤️همسرم و دخترم و پسرم همه دنیای من هستن❤️خدایا خودت پشت و پناه لحظه به لحظه زندگیشون باش🙏