2777
2789

از سر شبه که داشتم فیلم میدیدم امتحان ریاضی داشتیم من امتحان دادم تموم شد بعد همه دیخته بودن پیوی تا جواب بگم بهشون لامصبا همه رو با هم نمیپرسن دونه دونه میپرسن منم اعصابم ضعیفه یکم عصبی شدم باز میخواستم برم ادامه فیلمم ببینم مامانم صدام زد رفتم شام بعدش بابام سر یه موضوعی بحث میکرد اعصابم خورد شد بعد اومدم نت و روشن کردم آروم بشم دو تا از دوستام ریختن پیوی من فاز ... ناله بعد جوابشون ندی هم ناراحت میشن یکی که دوست صمیمیش میره با یکی دیگه ناله هاش پیش منه اخه به من چههه وقتیم که با ایموجی جواب میدم میگه مهم نیست برات من واقعا از عصر حالم بد بوده الان با این کاراشون بد تر شده همش انرژی منفی میدن سردرد شدید هم گرفتم الان نظر بدید چه غلطی کنم که اینجوری نکنن

بگو پی وی من چ‌س ناله نکنین

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب نده سرد باش هیچی ارزش آرامشتو نداره

اخه این دوستم تقریبا صمیمیه اما دوست صمیمیش من نیستم اون همش میاد ... ناله که اره دوستم فلان کرده جواب منو نداده با فلانی رفته بیرون گوه خورده گوه نخورده اخه چرا یکم شعور نداره

حال روحیتون مساعد نبود پیام هاتون رو باز نمیکردین

یا بعدش محترمانه به دوستاتون میگفتین شرایطتون مساعد نیست و به زودی جواب میدین.

دلیلی نداره وقتی خودتو از لحاظ روحی پر هستین و لبریز، مشکلات روحیه بقیه رو هم روش بندازین.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
نمیفهمن زود هم ناراحت میشن من واقعا انقدر که انرژی منفی از اینا گرفتم

ناراحت شن ب درک مهم خودتی ن اونا منم ب همه دوستام گفتم حق ندارین پی وی من چ‌س ناله کنین

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
حال روحیتون مساعد نبود پیام هاتون رو باز نمیکردین یا بعدش محترمانه به دوستاتون میگفتین شرایطتون مسا ...

جواب ندم میگه من مهم نیستم زود سین نمیکنی پیاممو اصلا یکم درک ندارن فکر میکنن من خودم مشکل ندارم هر چی مشکل دارن میگن بهم واقعا دیگه پر شدم کلی ایموجی گریه میفرستن خب یعنی پی این کارا بخدا از اول سال با این کاراشون بیماری اعصاب گرفتم 

رودربایستی نداره ببین چندبار که جوابشو کلا ندی خودش درست میشه لازم نیستی چیزی بهش بگی

بعد شروع میکنه نیش و کنایه انداختن فکر کن نتتو روشن کنی ۱۰ تا پیام طولانی بیاد از یه نفر همش هم ... ناله

ببین اونا باهات درددل میکنند چون شما طوری رفتار کردین که انگار دوتا گوش مفتید ولی وقتی جواب ندی سین نکنی بذار بگه مهم نیست چون واقعا هم مهم نیست بذار خودت ارامش داشته باشی