2777
2789

خانوما دختر١سال و نيمه ايي دارم كه وقتي هيجان زده ميشه سرش و بدنش شروع به لرزش ميكنه ولي از لحاظ هوشي خيلي خيلي باهوشه ايا اين نشونه اتيسمه اخه شنيدم لرزش و بال بال زدن هنگام هيجان از نشانه هاي اتيسمع

خوشا صبري كه پايانش تو باشي🙇🏻‍♀️👼🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه چشمی، ارتباط با خودت و دیگران، کلام، چه جوره؟

نسبت به هم سن و سالاش كلمات بيشتري ميتونه بگه و از لحاظ اجتماعي بودن بسيار بسيار بچه خونگرميه و سريع با همه دوست ميشع

ن گلم با ی علامت نمیشه گفا اوتیسم  پسر منم زمان هیجان بال بال زدن داره و خیلی از رفتارای اوتیس ...

مامان بابا محمد الله عمه آب هاپو بي بي اينا رو ميگه

بچه ات سالمه گلم بچه اوتیسمی روابط اجتماعی ضعیفی داره و موقع واکنشها عکس العمل برعکس انجام میده و اگر بهشون زیاد از رو ب رو نزدیک بشی وحشتزده میشه و حالت تدافعی میگیره وطریقه راه رفتنش مثل لاک دفاعیه 

خواهر زاده منم اینجوریه😔 ولی دکتر گفته اتیسم نیست حرفم نمیزنه فعلا😭😭🥺 مال شما حرف میزنه؟

نگران نباشید بعضی بچه ها دیر حرف میزنن چک کنید ببینید زیر زبونش چه حالتیه و تخم کفتر بهش بدید تخم مرغم اگ زیاد میده خواهرت بهش نده با هاشم زیاد حرف بزنه 

نگران نباشید بعضی بچه ها دیر حرف میزنن چک کنید ببینید زیر زبونش چه حالتیه و تخم کفتر بهش بدید تخم مر ...

خدا از دهنت بشنوه انشالله باز کنه به زودی 

خدا اون مریضی رو از همه بچه ها دور کنه🥺🥺😔

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

خدا از دهنت بشنوه انشالله باز کنه به زودی  خدا اون مریضی رو از همه بچه ها دور کنه🥺🥺😔

انشا ا... من داداش خودم دیر زبون باز کرد البته قربونش زیرش خیلی چسبیده بود و تکون دادنش براش سخت بود