2777
2789
عنوان

بتام پایین بود خیلی نگرانم

274 بازدید | 14 پست

من دوره هام قبلا ۳۵‌ روزه تقریبا

ولی سه چهار ماهی میشه ک ۴۰ روزه شده

این ماه روز ۳۶ بیبی زدم با تاخیر هاله انداخت

دوباره روز ۳۸ یعنی امروز بیبی زدم زوتر هاله انداخت  و پررنگ ترم بود

رفتم آزمایش بتام ۶۲‌ بود گفت ۴ روز دیگه بیا تکرار کن اگه بالا نره احتمال بارداری پوچ یا خارج رحمی وجود داره

نگرانم

این بچه سوممه دوتای قبلی رو زایمان زودرس شدم از دست دادمشون

ولی سر هیچ کدوم بتام پایین نبوده بااین ک زودترم آزمایش داده بودم

میشه راهنماییم کنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم نگران نباش گاهی وقتا تخمک گذاری دیر اتفاق افتاده پس لقاح هم دیر تشکیل میشه. و این باعث میشه ک هورمون بتا هم دیر ترشح بشه در بدن. بخاطر همین زمان میبره تا بتا بره بالا. ۲۵ب بالا یعنی باردارین. نگران نباشین.روز بروز این هورمون مقدارش افزایش پیدا میکنه

سلام عزیزم نگران نباش گاهی وقتا تخمک گذاری دیر اتفاق افتاده پس لقاح هم دیر تشکیل میشه. و این باعث می ...

ممنون از دل گرمیتون خواهر

میترسم خارج رحمی یا پوچی چیزی باشه

اخه روز ۳۸ سیکل زود هم نبود واس آزمایش

هنوز دوران پریودتون هم رد نشده. بزارین بگذره. با گذشت زمان بتا هم افزایش پیدا میکنه.ان شاالله ک خیره ...

اخه تخمک گذاریمو روز ۱۹ سیکل حس کردم

۴۰ روزه شدن پریودم واسه مشکلی بوده حتما

یعنی میگید باید ۴۰ روز رد میشده بعد آز میدادم؟

ممنون از دل گرمیتون خواهر میترسم خارج رحمی یا پوچی چیزی باشه اخه روز ۳۸ سیکل زود هم نبود واس آزمای ...

قربونت برم. خواهش میکنم.هرچی هم باشه حل میشه چون تحت نظر هستین. امیدتون بخدا باشه.ولی من نظرم همونه ک میگم چون دیر لقاح تشکیل شده وهمینطور لانه گزینی. بخاطرهمون دیر ترشح شده

من بتا اولم ۵۳ بود بعدش بالاتر رفت  کاربر zaza23 بالا کامل توضیح دادن همینطوره درسته

خدارو شکر خواهر

ایشالله خدا حفظش کنه برات

چندم سیکل بود این بتاتون؟

و نی نی تون چی بود؟

خدارو شکر خواهر ایشالله خدا حفظش کنه برات چندم سیکل بود این بتاتون؟ و نی نی تون چی بود؟

دور روز بعد موعدم بود گلم برا منم بی بی چک هاله داشت خیلی کم یعنی لقاحم خیلی دیر بوده حتی سونوگرافی هم سن بارداری نسبت به پریود کمتر بود

مرسی بچم دختره

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤