2777
2789
عنوان

کرونا دارم حالم بده مهمونم قراره برام بیاد یه هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 120 پست
یه بار سره یه قضیه ای بهشون گفتم اگه میشه یه وقت دیگه ای بیاید مادرشوهرم با گریه زنگ زد شوهرم یه دعو ...

ای بابا   پس ولش کن اگه اینطوریه بزار بیان ولی اصلا براشون خودتو به تکاپو ننداز بزار بدونن واقعا مریض و بی حالی عطسه هم کردی جلوی دهنتو نگیر بزار مبتلا شن که دیگه بدونن چه دردی کشیدی  

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون دعا کن زودتر حالم خوب شه غذام فقط شده سوپ و آبمیوه یه قطره روغن که بخورم میمیرم از سرفه

انشاالله زود زود خوب میشی بهترینها برات رقم بخوره آمین

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲
من الان ۱۷روزه علاعم دارم اولش گلودرد و آبریزش بینی داشتم بعدش استخون دردای شدید جوری که انگار از کم ...

ای وای منم یهو از خواب با سرگیجه حالت تهوع بی اشتهایی و سردرد شدی بیدار شدم بعد گوشت بدنم و استونام درد گرفتن انگار که داغون بودن بعد تب لرز انگار این درد تو‌کل بدن باید بپیچه هر روزی یه درد دارممن دیشب معده دردداشتم امروز سرفه های وحشتاک و سینه درددارم

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
بنظرتون چیکار کنم اگه زنگ بزنم بگم نیاین هم ناراحت میشن هم شوهرم یه دعوا را میندازه

به نظرم ارزششو داره  

چون واقعا ادم کرونا داشته باشه از پا میوفته نمیشه اصلا با حال بد  مهمون داری کرد 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

ای وای منم یهو از خواب با سرگیجه حالت تهوع بی اشتهایی و سردرد شدی بیدار شدم بعد گوشت بدنم و استونام ...

ای خدا منم خیلی بی اشتهام هیچی نمیتونم بخورم چندروزه مبتلا شدی؟

ای خدا منم خیلی بی اشتهام هیچی نمیتونم بخورم چندروزه مبتلا شدی؟

از شنبه شش روزه تو این شش روز جمع کنم خوراکامو شاید یه وعده سبک غذا خوردم.دورش باید بگذره فقط من نگران بچه هامم

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
به نظرم ارزششو داره   چون واقعا ادم کرونا داشته باشه از پا میوفته نمیشه اصلا با حال بد &n ...

به قدری بی جون شدم از شدت کرونا اونا بیان و برن دیگه هیچی نمیمونه ازم😭😭

از شنبه شش روزه تو این شش روز جمع کنم خوراکامو شاید یه وعده سبک غذا خوردم.دورش باید بگذره فقط من نگر ...

خدابزرگه انشالله زودی حالت خوب میشه عزیزم من الان روز ۱۷ هستم ولی نمیدونم چرا خوب نمیشم😞😞

خدابزرگه انشالله زودی حالت خوب میشه عزیزم من الان روز ۱۷ هستم ولی نمیدونم چرا خوب نمیشم😞😞

ان شاالله تو هم خوب شی ب زودی گلم