2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کشور عربی هرکدوم به لهجه مخصوص خودشون حرف میزنن ،مثل ما که کتابی صحبت نمیکنیم به زبون عامیانه حرف می ...

عربی که بادتون میدن زبان  قران وفصیحه که هر کشوری اینو یاد میدن ولی گفتاری فرق دارن .ولی هر جا بری به این زبون حرف بزنی میفهمنت چون تو همه کشورا اینو یاد میدن نه محلی 

عربی که بادتون میدن زبان  قران وفصیحه که هر کشوری اینو یاد میدن ولی گفتاری فرق دارن .ولی هر جا ...

ولی واقعا با چند نفرشون از نزدیک برخورد داشتم اصلا متوجه نشدم چی میگفتن فقط بعضی جاهارو فهمیدم 

دلم گرفته خدایا ،تو دلگشایی کن/من آمدم به امیدت ،تو هم خدایی کن 🌹خدایا  من سکوت میکنم ،میسپارم دست خودت ،هم قضاوت با تو  و هم حکم با تو .مرا محتاج رحم این و آن کردی ،ملالی نیست ،تو هم محتاج خواهی شد،جهان دار مکافات است 
حالا زبان انگلیسی تو ایران ن خیلی کاربرد داره 

حداقل اگ. تو ایران کاربرد نداشته باش 

خیلی جاها بدرد میخوره 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

اره اخ چرا 

قرانم م ادم بخاد بخوته معنیشو صفحه کنارش نوشته

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

سیستم آموزشی فاجعه‌س...انقدر که خشک درس میدن..اصلا کاربردی نیست...وگرنه خیلی زبان خوب و به‌درد‌بخوریه

من دیگر متاسف بر کسی نیستم،                تأسفم بر( من )است، که در رضایتمندی دیگران تلف شد.                 «جبران خلیل جبران»                                                                                                                  
عربی رو ولش من هیچوقت نفهمیدم چرا تانژانت. کنانژانت. سینوس. کسینوس. فیثاغورث و معادله چند مجهولی و.. ...

من عاشقشونم . متاسفانه تو ایران تا دیپلم سخت میگیرن بعد دانشگاه درسای دیپلم رو مرور میکنن . تو خارج تا دیپلم اختیاری و راحته بعد هرکی خواست ادامه بده تانژانت و... رو دانشگاه میخونه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
عربی رو ولش من هیچوقت نفهمیدم چرا تانژانت. کنانژانت. سینوس. کسینوس. فیثاغورث و معادله چند مجهولی و.. ...

😂

دلم گرفته خدایا ،تو دلگشایی کن/من آمدم به امیدت ،تو هم خدایی کن 🌹خدایا  من سکوت میکنم ،میسپارم دست خودت ،هم قضاوت با تو  و هم حکم با تو .مرا محتاج رحم این و آن کردی ،ملالی نیست ،تو هم محتاج خواهی شد،جهان دار مکافات است