2777
2789
عنوان

😭😭بیایید

163 بازدید | 20 پست

سلام 15روزعقب انداختم امروز رفتم آزمایش منفی بود خیلی دلم شکست خیلی گریه کردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 اخه چراااااااا

چقدر منتظر خبر مثبت شدنش بودم 

چقدر احتمال میره باردارباشم و ازمایش نشون نده؟؟؟😭😭😭😭😭😭

خداجونم کمکم کن خیلی بهت احتیاج دارم....

پونزده روز خیلیه قبلشم نامنظم بودی؟

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوماه اخر هرکدوم 6روز عقب انداختم😔

عیب نداره عزیزم اگرم این ماه نشدی همین تغییرات پریودی خوبه یعنی بدن داره آماده میشه

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  
یه هفته دیگم صبرکن امیدبه خدا

یعنی امیدی هس 😔😔خیلی ناراحت شدم ایندفه گفتم حتما هست 

صبحی خواب دیدم بچم سقط شد ولی زنده شد و بزرگ شد پسرم بود توخواب اونقدری گریه کردم که وقتی بیدارم شدم چشمام پرازاشک بود اسمشم توخواب ابوالفضل صداکردم😭

عیب نداره عزیزم اگرم این ماه نشدی همین تغییرات پریودی خوبه یعنی بدن داره آماده میشه

اگه پریود نشدم چی؟؟تاکی بلاتکلیف بمونم خیلی دلم گرفته

امیدتو ازدست نده.انشالله هفته اینده مثبته.اسمشم میداری ابوالفضل.

نیت کردم اگه مثبت شد سفره حضرت ابوالفضل بندازم😔

ولی نمیدونم چرا باوجود همه چی منفیه هنوز امید دارم😔

اگه پریود نشدم چی؟؟تاکی بلاتکلیف بمونم خیلی دلم گرفته

مگه میشه نشی بالاخره میاد دیگه ولی اگه طول کشید و همچنان آزمایش منفی شد برو دکتر اگه عجله داری میفرسته سونو اگه لازم باشه قرص میده زودتر باردار شی

مگه میشه نشی بالاخره میاد دیگه ولی اگه طول کشید و همچنان آزمایش منفی شد برو دکتر اگه عجله داری میفرس ...

ازدست دکترهاهم هیچ کاری برنمیاد خیلی رفتم دکتر😔

ازدست دکترهاهم هیچ کاری برنمیاد خیلی رفتم دکتر😔

نا امید نباش عزیزم من حالتو درک میکنم خودم بعد سه سال باردار شدم دوتا ناموفق داشتم که خیلی ضدحال خوردم اما آخر خدا خواست و شد نگران نباش همسرت مشکلی نداره آزمایش اسپرم داده

نا امید نباش عزیزم من حالتو درک میکنم خودم بعد سه سال باردار شدم دوتا ناموفق داشتم که خیلی ضدحال خور ...

حدود یه سال پیش داد ولی نبردم پیش دکتر یعنی ازپیش خودمون رفتیم ازمایش اونی که جواب ازمایش داد گفت یکم اسپرم غیرفعال داره فکرکنم تحرکش هم کم باسه 

اگه الان من پریود نشم یعنی تخمک گذاری نداشتم؟؟؟؟

نا امید نباش عزیزم من حالتو درک میکنم خودم بعد سه سال باردار شدم دوتا ناموفق داشتم که خیلی ضدحال خور ...

مبارکت باشه عزیزم 

نیت کردم اگه مثبت شد سفره حضرت ابوالفضل بندازم😔 ولی نمیدونم چرا باوجود همه چی منفیه هنوز امید دارم ...

اره امیدتو ازدست نده  چندوقته ازرواج کردین?مایکی ازفامیل  بعد ۱۰سال بچه دارشد.الانم هست ۵ الی ۶ساله ازدواج کردن ولی نا امیدنشدن.