2777
2789

منظورم از لحاظ اینکه درست ورزشارو انجام بدم و کسی باشه رفع اشکال کنه که تو کلاس انلاین نیس

کلا اونایی که کلاس رفتین، به نظر خودتون راحت تر زایمان کردین؟

فایده داشت براتون؟

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

فکرکنم بهتر از هیچی باشه...

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم به هر حال باید شرکت کرد تو این کرونا که نیست و نمیشه غیر انلاین‌حداقل تینجوری بازم نرمش ها رو انجام میدی برات فیلما رو میفرستن سخته ولی فیلما باشه راحت اشتباهات خودتو خودت تصحیح میکنی

هییییییس دلکم سکوت کن 
از چه سایتی کلاس میرید؟من هفته ۳۵ هستم و هیچ کلاسی نرفتم و وحشتناک از زایمان میترسم

منم هیچ کلاسی نرفته بودم..پیاده روی هم نرفتم اصلا

ولی فقط یکی بهم گفته بود موقع زایمان تا میتونی پله برو پایین.

منم وقتی دردم گرفت؛بعد از تشکیل پرونده نرفتم بلوک زایمان.

تا جایی که تحمل داشتم از اسانسور بیمارستان 6 طبقه میرفتم بالا و خودم میومدم پایین.

انقدرم راحت زایمان کردم که حد نداره.

پرستارا تعجب کرده بودن.

من نرفتم خیلی پشیمون شدم چون نمیدونستم باید چیکار کنم درد کشیدم دهانه رحمم باز نمیشد

طبیعی زایمان کردی؟

اخه انلاین نمیدونم به درد بخوره 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
گلم به هر حال باید شرکت کرد تو این کرونا که نیست و نمیشه غیر انلاین‌حداقل تینجوری بازم نرمش ها رو ان ...

شما بارداری الان؟

شرکت کردی؟