2777
2789
منظورت اینه ک پاهات قفل میکنه موقع رابطه ؟؟؟,منم همینطور بودم ااانم هستم 

اره شدید قفل میشه مشکل قلبی هم دارم تا مرز سکته میرم ازدواج کردم اما دخترم خسته شدم دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنی؟ خو واضح بگو به چ درد مبخوره من روم نمیشه همچین چیزی رو سرچ کنم😐🔫

تزريق كنى فلج ميشى

انجام ندى ك از كمر ب پايين و زانو ب بالا حسش ميره  

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
نمونه کار امجوقم دارن :/

فقط اون کلمه😂😂😂😂😂

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
اره شدید قفل میشه مشکل قلبی هم دارم تا مرز سکته میرم ازدواج کردم اما دخترم خسته شدم دیگه

اسی یکساعت قبل رابطه  یدونه قرص پرانول بخور

نیمساعت قبل رابطه  زایلاپی بزن و ی پلاستیک بکش روش

حین رابطه هم لوبریکانت بزن   واقعا تاثیر داره

یعنی بعضیاتون هیچی نمیدونین بعد اظهار نظرم میکنید و احساس با نمک بودنم بهتون دست میده    

خيلى كارت زشت بود😞

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

خدا کمکت کنه 🥺

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

منم همینطور بودم قفل قفل میشدم ولی فکر نمیکردم باید برم دنبال درمان ... الانم یکم بهتر شدم از وقتی دخنرم ب دنیا اومد ... تو رابطه سعی کن زودتر خودت ارضا بشی ک اذیت نشی 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘