2777
2789
كاربردش اينع اين سايت از تو ى هف خطع عاااالم ميسازه😐 لابد باد ميكنه ديگع😈

مطمئنی؟ خو واضح بگو به چ درد مبخوره

من روم نمیشه همچین چیزی رو سرچ کنم😐🔫

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا خانم ها کسی ک واقعا مشکل منو داشته بیاد ی راهنمایی بده زندگیم دچار تنش شده

یه خانمی توی سایت هست که این مشکلو داشته، امضاشم راجع به واژینیسموس. اسمش یادم نیست اما بعد چند سال مشکلش حل شده، اگه پیداش کنی خوبه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
لطفا خانم ها کسی ک واقعا مشکل منو داشته بیاد ی راهنمایی بده زندگیم دچار تنش شده

منظورت اینه ک پاهات قفل میکنه موقع رابطه ؟؟؟,منم همینطور بودم ااانم هستم 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘

یا ابلفضل اون دیگه چیه یکی منو از درگیری دراره

دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...

واژن دقیقا کجاشو بوتاکس میکنن؟

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...                                                   
اره بعد دکتر به دختر میگفت این که دوس داری دقیقا کجاش پرتر باشه به خودت بستگی داره بعد مدل نشون میدا ...

الان این چ ربطی ب بوتاکس داره ،لطفا حرفه ای الکی نزنید تو تاپیک ک بسته بشه اگر راه حل ندارید تاپیک رو نبندید 

وقتی نمیدونید بوتاکس چیه چرا ذهن یکی دیگه رو پرت میکنی عزیز چ ربطی ب بادکردن داره اون ژل و چربی ک با ...

الان تاپیکت میترکه ...

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
وقتی نمیدونید بوتاکس چیه چرا ذهن یکی دیگه رو پرت میکنی عزیز چ ربطی ب بادکردن داره اون ژل و چربی ک با ...

ببخشيد بخدا شرمنده من اطلاعاتع بوتاكسيم خيلى ضعيفع  فلج؟؟؟؟نميتونى تكونش بدى ديگه هيچوقت؟؟؟؟

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

سلام بوتاکس یکی از راه های درمان واژینیسموس هست 

ولی توصیه نمیشه چون موقته و دوباره واژینسموس برمیگرده 

برو سک.س تراپ یا از روش RF استفاده کن

لغو کاربری کردم؛ شرمنده اگر سوالی پرسیدید ندیدم و پاسخ ندادم 🌸
الان تاپیکت میترکه ...

تقصير منه؟  

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/