2777
2789
عنوان

تنفر از جاری

1981 بازدید | 98 پست

سلام اول بگم که من جاری کوچیکه هستم بعد سه تا وچهارمیم 

اولی ده ساله قهره دومی سه ساله قهره سومی گل سر سبد و خوووب اوناس و جن روی منه حالم ازش بهم میخوره خیلی تو  این دوسال تحملش کردم خیلی بلا سرم اورد و کسی نفهمید و گفتن حق داشته از بس قبولش دارن 

روز عقدم عزا کرد گفته بود من که از ارایشگاه بخاطر شرم و حیا نرفتم خونه مادرشوهرم برا خاطر این نرفتم که ازشون خوشم نمیاد جنگ و دعوا شد 

خونه منو شوهرمو با فتنه بازی این خانوم ازمون گرفتن گفته بود من میخام سروری کنم براش چون دو طبقه بود به نام شوهرم یه طبقه اونا نشسته بودن رفته بود گفته بود من گفتم که چه خوب که صاحب خونه ی جاری بزرگتر از خودم شدم

پدرشوهرم گفت خونه رو بزن به نامم باز جنگ شد ک شوهرم خونه رو داد بهشون دیوانه

امروزم شوهرم رفته خونه پدرشوهرم گوشیشو درست کنه دیده جاریم و پدرشوهرم و مادرشوهرم دارن میرن بیرون اینم برا خودش رفته و هم کار خودشو کرده هم اونا رو دور دور کرده

خیلی حالم بده انگار مجرده

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا این متن ها رو می نویسین؟ هدفتون چیه؟ همین الان یه پست با یه محتوای مزخرفی جاری ترکوندن

بخدا دارم گریه میکنم

😨حساسیت بیجا حسادت بیش از حد و عدم اعتماد به نفس رو اینا کار کن

اینا تو وجودم بوده که خونمو ازم گرفته؟؟؟

بیخیال بابا زندگیتو بکن

اگه از الان اینجوری باشی که از بین میری

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩