2777
2789
عنوان

کیا همسایه بیشعور دارن

241 بازدید | 19 پست

وای یه همسایه داریم داغون 

همش صداشون داخل راه پله ها میپیچه همیجور درگیرن از صبح تا ساعت 2 شب همش بی احترامی دعوا تازه اومدن روانیم کردن🙄 شما داشتین از این آدما

همسایه ما روزای تعطیل تو راه پله شعر میخونه روانی میشم اصن دلم میخاد سرمو بکوبونم تو دیوار

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا همسایه بالایی مامان اینا زنه خییییلی اذیت میکرد کل ساختمون از دستش شاکی هستن انقدر هم بی عاره براش مهم نیست ، خدارو شمر مامانم اینا رفتن جای دیگه ولی ۲۰ سال تحمل کردیمش دیگه 

خوش به‌حالت ن کاشکی ماهم خونه دلخواهم نو پیدا میکردیم میخریدم میرفتیم🥺

منم تو خونه دلخواهم که نیستم خواهر، چند سال منتظریم خونمون آماده بشه اما با این گرونی هنوز نشده، دارم تحمل می کنم فقط به خاطر زندگیمون

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
منم تو خونه دلخواهم که نیستم خواهر، چند سال منتظریم خونمون آماده بشه اما با این گرونی هنوز نشده، دار ...

ما خونه خودمونه اینا اجاره نشینمونن اصلا خونه خالی باشه ندی دست این آدما🙄 

اره همسایه ما ..موقع رابطشون انقد داد میزنه ک واقعا من ب جاش خجالت میکشم..ی سری تذکر دادم میگه‌شوهرم هاته اینجور دوست داره

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید