2777
2789
عنوان

دیگه مویی روی سرم نمونده😭😭😭

1187 بازدید | 65 پست

موهام ازریشه میریزه دیگه مویی رو رم نمونده جلو سرم خلوت شده دکتر هم رفتم نمیفهمن چمه 😭دیگه میترسم برم دکتر بگه بیماری لیکن پلانه...کسی مشکل من داشته؟چیکار کردین باهاش 

تیروییدت رو چک کردی 

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي استارتر منم ريزش وحشتناك داشتم درحدي كه كف اتاقم يك روز درميون پرمو ميشد كلي مو به بالشم پشت لباسام بود

قشنگ موهام يك سوم شد

ازتيروييدم بود

به وصالت،كه مراطاقت هجران تونيست💔مياد يه روزي كه من وتو مابشيم💞

وای منم اینقدرررر پر مو بودم اصلا اینقدر مو داشتم اعصابم بهم میریخت

الان همه شون دارن میریزن

جلو سرم اصلا داره خالی میشه

اینقدر ناراحتم😥

میشه بگین برای چیه احتمالا، تو فکرش ک میرم غصه میخورم 😭

برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱
واي استارتر منم ريزش وحشتناك داشتم درحدي كه كف اتاقم يك روز درميون پرمو ميشد كلي مو به بالشم پشت لبا ...

منم اینطوری شدم از رژیم گرفتنم بود و کمبود ویتامین دی بدنم 

یا رب نظر توبر نگردد