2777
2789
عنوان

دیگه مویی روی سرم نمونده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 65 پست

میتونه مشکل هورمونی هم باشه. برو دکتر بگو برات ازمایش های زنانه و هورمونی بنویسه. از استرس و اعصابم میشه.گاهی اوقات دلیلش تیوئید هست. گاهی اوقات دلیلش سندروم تخمدان پلی کیستیک هست. تا آمایش ندی حتی دکترها هم متوجه نمیشن. بهترین کار اینه ازمایش همه اینا رو برات بنویسه و یه سونوگرافی هم بری.گاهی هم ارثی میتونه باشه. گاهی هم کمخونی و کمبود ویتامین ب.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مو تا زمانی ک پیاز مو سالم باشه رشد میکنه البته این رشد هم باز محدود میشه درواقع هر یتار مو بعد ریختن فقط 11 بار میتونه رشد کنه و بعد از اون متوقف میشه 

درضمن اینم بگم که مو از ی سن خاص ب بعد رشدشون کمتر و کمتر میشه

یکی از عوارض کرونا ریزش شدید موهاست که باید مو رو کوتاه کوتاه کنید

من از قبلش ریزش داشتم شدید که بعد کرونا خیلی خیلی بدتر شد موهام همیشه کوتاهه نمیدونم اصلا چیکار کنم 

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو                                         تو خداوند آرزوهای محالی                                                عاشق خودمم چون هیچ وقت خسته نمیشم و دست از جنگیدن برای رسیدن به آرزوهام برنمیدارم                                             یه دختر قوی ....
میتونه مشکل هورمونی هم باشه. برو دکتر بگو برات ازمایش های زنانه و هورمونی بنویسه. از استرس و اعصابم ...

رفتم ازمایش هورمونام خوب بود اوضاعشون....اون سندرومه چطور مشخص میشه

چن وقت از کرونا ک گرفتی میگذره

آبان گرفتم ولی ریزش موهام واسه چند ساله قبله 

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو                                         تو خداوند آرزوهای محالی                                                عاشق خودمم چون هیچ وقت خسته نمیشم و دست از جنگیدن برای رسیدن به آرزوهام برنمیدارم                                             یه دختر قوی ....
مو تا زمانی ک پیاز مو سالم باشه رشد میکنه البته این رشد هم باز محدود میشه درواقع هر یتار مو بعد ریخت ...

موهام مث سیم ظرف شویی پیچیده تو هم اگر روغنی چیزی بزنم بیشتر میریزه