2777
2789
عنوان

بچها بابت وسواس فکری باید چه دکتری برم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم  کتاب غلبه بر حسادت رو بخون. 

به من خیلی کمک کرد. و از طرفی بدون که محبت کردن به اطرافیان از صفات خوب و شایسته همسرت هست. با خودت با منطق حرف بزن. 

توهم نسبت به اطرافیانت محبت نشون بده تا شوهرت رو درک کنی. 

حساسیت زیاد رشته بین شوهر و زن رو پاره میکنه و زندگی رو جهنم میکنه. روی خودت کار کن و هر وقت حس حسادت شعله ور شد سر خودت روگرم کن 

نه احساس میکنم واقعا با صحبت کردن چیزی حل نمیشه چون راجبش خیلی صحبت کردم با خیلیا اما حل نشده.به نظر ...

یه زمینه ای دارید که ریشه داره تو این افکار باید اونو پیدا کنید عزیزم

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
واقعا؟یعنی دارویی هست که این مشکل منو حل کنه؟خیلی دارم عذاب میکشم

بله من خودم کارآموز روانشناسی ی مدت هم با روانپزشک کار میکردیم روانپزشک برو قرص میده خوب میشی فقط دوهفته اول ممکنه یکم خاب آور بلشه ک بدن عادت کنه اوکی میشه لطفا تا وخیم نشده برو

کی ازدواج کردی؟

۳سال و خورده ایی عقد بودم حدودیکسال هم هست عروسی کردیم تقریبا از یکسال به بعد نامزدیم این حسو دارم و دارم باهاش کلنجار میرم مشاور رفتم اما فایده ایی نداشته

بله من خودم کارآموز روانشناسی ی مدت هم با روانپزشک کار میکردیم روانپزشک برو قرص میده خوب میشی فقط دو ...

اخه داروهاش میگن خیلی عوارض داره اینطوره واقعا؟فک کنم واقعا وخیم شده چون اصلا نمیتونم فکرمو آزاد کنم اینجوری بهت بگم نمیتونم ذهنمو از هرچیزی پاک کنمو یه روز بدون استرس باشم

اخه داروهاش میگن خیلی عوارض داره اینطوره واقعا؟فک کنم واقعا وخیم شده چون اصلا نمیتونم فکرمو آزاد کنم ...

کی گفته؟ خواهشا این فکراتو نکن دارو میخوری نیاز مغزته اگه با این فکر بری جلو بدتر میشی فورا دکتر برو

کی گفته؟ خواهشا این فکراتو نکن دارو میخوری نیاز مغزته اگه با این فکر بری جلو بدتر میشی فورا دکتر برو

من خودم که همچین دیدی ندارم چون اطرافیان میگن باعث شده بترسمو نرم...شما روانپزشک خوب تو کرج میشناسی؟

روانشناس اصلی یعنی خودت

اره میدونم دقیقا همینه اما نتونستم خودم خودمو خوب کنم انگار توانشو ندارم یعنی نه اینکه همینجور رو هوا بگم نتونستما خیلی تلاش کردم خیلی