2777
2789

سلام من ۲۵ سالمه ۷ماهه اززایمانم میگزره شیرخودمو ب بچم میدم‌.شیرینجاتو کم کردم .هفته ای ۵ روز روزی نیم ساعت روتردمیل پیاده روی میکنم.الان ۸۱.۹۰۰.قدم۱۶۸.میخام ب وزن ۵۹برسم

کسی هس ک بخاد بااین روش کم کنیم باهم؟

من توی شیر دهی خیلی وزن کم کردم ولی الان چاق شدم

شیردهی و شب بیداری خودش لاغر میکنه

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من

بچه 4ماهه قدم 169/5 وزنم 64.  ولی  فکر کنم زوده. البته شوهرم از وزنم همش شکایت میکنه نمیدونم چی کار کنم

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.          

ارع همه میگن کم میکنی .ولی خودم خست شدم ازچاقی.هیچ لباس قشنگی تنم نمیش‌.خرید شلوار ک توسایز باش وباخجالت نگم سایز ۵۰ارزومه .تازع همین سایز ۵۰ک میگیرم برارونم خوب کمرم گشاد.حالت بدمیش نگاکنی.انقد بدم میاد.ولی خداشکراراده قوی دارم.خداکم کنع تایکسالگی بچ باهمین وضع برسم به۵۹

بعدکلی سختی شدم ۷۶باورزش.خیلی ستته ک بدون رژیم وزن کم کنی .تصمیمم جدی ومن میخام لاغرشم.وای خوبی ورزش اینک اگ ی مدت کارنکنی زودبرنمیگرده.۲ماه بناب دلایلی ورزش نکردم ولی وزنمم برنگشت