2777
2789
عنوان

بنظرتون واقعا اینجوریه.‌.

107 بازدید | 16 پست

که هرکی دل میشکنه حق الناسه و باهر دل شکستنی اعمال عبادیت از بین میره .‌.😔بنظرم واقعا حقیقت داره وقتی یکی ازت ناراحت باشه خدا هم هیچوقت نمیبخشه .واسه دل شکستم دعا کنین . 

بوده تاحالا خودتون یا اطرافیان دل بشکنین تقاص بدین؟

❌❌❌❌خواهش میکنم پست توهین امیز نذارین ،❌❌❌

دوستان عزیز برای حل شدن مشکلات زندگیم یه صلوات بفرستید 

هعییییی

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله میگن ۷۰ سال عبادت یک شب به باد میده

حق الناس

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

معلومه که تقاص پس میدن

چوب خدا صدا نداره

از حقه خودش میگذره ولی از حق بنده اش نه

اووو انقدر که دلشکستن عادی شده واسع یه سری،فکر نمیکنن بهش اصلا

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

دل نشکن که ز هر دل به خدا راهیست..

دل شکستن حق الناس خدا به هیج وجه ازش نمیگذره در واقع نمیتونه بگذره چون اسمش روشه حق الناس یعنی حق مردم خوده طرف باید ازت بگذره تا تو این دنیاییم باید حلالیت بطلبیم وگرنه اونجا پوستمون غلفتی میکنن

اگه به غیر خدا تکیه کنی...خدا واگذارت میکنه به همون! اگه برای غیر خدا کار خوب کنی...خدا میگه برو پاداش و ثواب کارت رو از همون بگیر! اونایی که میگین خدا وجود نداره...مگه توی تخم مرغ آبکی نیست؟ پس چجوری ازش جوجه بیرون میاد؟!... مگه قبول نداری تو از هیچ ساخته شدی؟ دست و پات رو میبینی؟؟ تو از یه قطره آب کوچولو به اسم اسپرم درست شدی! من معتقدم همه وحود خدارو قبول دارن!حتی آتئیست ها! ولی وجود خدارو انکار میکنن! چرا؟ چون اگه وجود خدارو قبول کنن مجبورن تو رفتاراشون یه تغییرایی ایجاد کنن... صد بار گنه کردی و دیدی ثمرش را... خوبی چه بدی داشت که یکبار نکردی؟ هیچ لذتی بالاتر از حرف زدن با خدا نیست...(حرف زدن دو طرفه) فکر کردی اون صدای درونیت که بعضی موقع بهت امید و آرامش میده صدای خودته؟؟ نه عزیزم...این صدای خداست که تو داری با گناه کردن این صدارو خفه میکنی! خدا تو قران گفته من از رگ گردن بهت نزدیک ترم...با خدا باشی هم این دنیا هم اون دنیا تو مشتته! خدا رو نخواه برای رسیدن به دنیا!!دنیا رو بخواه برای رسیده به خدا..خدا عشقش شرطی نیست... تو پدر و مادرتم دو بار سرشون داد بزنی عاقت میکنن. ولی خدا چی؟ آغوشش بازه برات همیشه...فکر کردی سختی هایی که میکشی برا چیه؟؟ برای اینکه تو برگردی تو مسیر اصلی و درست زندگیت!!!خدا تو حدیث قدسی و قرآن گفته من دو تا قلب تو سینه ی هر کسی قرار ندادم! این قلب یا جای منه یا دنیا...این دنیا الکیه عزیزم پوچه پوچ!! دیدی وقتی به چیزی که خیلی دوسش داری میرسی بعد یه مدت احساس پوچی بهت دست میده؟ چون درون تو بی نهایت طلبه...شاید دوباره بگی بی نهایت وجود نداره:/ آیا تو دوست نداری بی نهتیت زیبایی داشته باشی؟ دوست نداری بی نهایت پول داشته باشی؟...ببین..این میل تو به بی نهایت نشون میده بی نهایت وجود داره ؛) تو بی نهایت طلب هستی برا همین لذت های دنیوی بعد یه مدت دلت رو میزنه. تو بی نهایت طلبی و خداهم بی نهایته...پس به نظرت باید چیکار کنی؟
بله میگن ۷۰ سال عبادت یک شب به باد میده حق الناس

کاش میشد زودی اینایی که دل میشکنن یجا چوب کارشونو بخورن که میفهمیدن کاش اینجور نمیکردیم با دل کسی.

خدا صبرش خیلی زیاده🥺

یه نفر هست که فک نکنم هرگز بتونم ببخشمش چون دل میشکنه و از این کارش و نتیجه ی اینکارش لذتتتتت میبره اینه که هیچوقت ازش نمیگذرم 

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
دل نشکن که ز هر دل به خدا راهیست.. دل شکستن حق الناس خدا به هیج وجه ازش نمیگذره در واقع نمیتونه بگذ ...

میگن باید ببخشی واگذار کنی به خدا .ولی من واقعا نمیتونم چون یه دل شکستن عادی نبوده و همچنان هم ادامه داره... 

دلم چرکین شده 

کاش میشد زودی اینایی که دل میشکنن یجا چوب کارشونو بخورن که میفهمیدن کاش اینجور نمیکردیم با دل کسی. ...

آره دیگه خدا باقانون وعدالت خودش تنبیه میکنه ماهاسردر نمیاریم

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
یه نفر هست که فک نکنم هرگز بتونم ببخشمش چون دل میشکنه و از این کارش و نتیجه ی اینکارش لذتتتتت میبره ...

واقعا متاسفم برا همچین موجوداتی ، چی گیرشون میاد با اینکارا

یه نفر هست که فک نکنم هرگز بتونم ببخشمش چون دل میشکنه و از این کارش و نتیجه ی اینکارش لذتتتتت میبره ...

بگذر

به این فکر کن شاید یکی هم همین حس رو نسبت به خودت داشته باشه..خیلی بده کسی ازت ناراضی باشه زندگیت پر از گره میشه..بگذر تا ازت بگذرن...

اگه به غیر خدا تکیه کنی...خدا واگذارت میکنه به همون! اگه برای غیر خدا کار خوب کنی...خدا میگه برو پاداش و ثواب کارت رو از همون بگیر! اونایی که میگین خدا وجود نداره...مگه توی تخم مرغ آبکی نیست؟ پس چجوری ازش جوجه بیرون میاد؟!... مگه قبول نداری تو از هیچ ساخته شدی؟ دست و پات رو میبینی؟؟ تو از یه قطره آب کوچولو به اسم اسپرم درست شدی! من معتقدم همه وحود خدارو قبول دارن!حتی آتئیست ها! ولی وجود خدارو انکار میکنن! چرا؟ چون اگه وجود خدارو قبول کنن مجبورن تو رفتاراشون یه تغییرایی ایجاد کنن... صد بار گنه کردی و دیدی ثمرش را... خوبی چه بدی داشت که یکبار نکردی؟ هیچ لذتی بالاتر از حرف زدن با خدا نیست...(حرف زدن دو طرفه) فکر کردی اون صدای درونیت که بعضی موقع بهت امید و آرامش میده صدای خودته؟؟ نه عزیزم...این صدای خداست که تو داری با گناه کردن این صدارو خفه میکنی! خدا تو قران گفته من از رگ گردن بهت نزدیک ترم...با خدا باشی هم این دنیا هم اون دنیا تو مشتته! خدا رو نخواه برای رسیدن به دنیا!!دنیا رو بخواه برای رسیده به خدا..خدا عشقش شرطی نیست... تو پدر و مادرتم دو بار سرشون داد بزنی عاقت میکنن. ولی خدا چی؟ آغوشش بازه برات همیشه...فکر کردی سختی هایی که میکشی برا چیه؟؟ برای اینکه تو برگردی تو مسیر اصلی و درست زندگیت!!!خدا تو حدیث قدسی و قرآن گفته من دو تا قلب تو سینه ی هر کسی قرار ندادم! این قلب یا جای منه یا دنیا...این دنیا الکیه عزیزم پوچه پوچ!! دیدی وقتی به چیزی که خیلی دوسش داری میرسی بعد یه مدت احساس پوچی بهت دست میده؟ چون درون تو بی نهایت طلبه...شاید دوباره بگی بی نهایت وجود نداره:/ آیا تو دوست نداری بی نهتیت زیبایی داشته باشی؟ دوست نداری بی نهایت پول داشته باشی؟...ببین..این میل تو به بی نهایت نشون میده بی نهایت وجود داره ؛) تو بی نهایت طلب هستی برا همین لذت های دنیوی بعد یه مدت دلت رو میزنه. تو بی نهایت طلبی و خداهم بی نهایته...پس به نظرت باید چیکار کنی؟
بگذر به این فکر کن شاید یکی هم همین حس رو نسبت به خودت داشته باشه..خیلی بده کسی ازت ناراضی باشه زند ...

دوست عزیز وااااااااااقعا گاهی اوقات نمیشه گذشت تو بعضی مسائل

دوست عزیز وااااااااااقعا گاهی اوقات نمیشه گذشت تو بعضی مسائل

ببین خدا بدتر از اینارو درون ما میبینه ولی میگذره؟شاید بگی اون خداست ولی مگه خدا نگفته من از روح خودم در شما دمیدم؟من بعضی موقع روم نیست میوه بخورم هزارتا گناه کردم بازم پرو پرو میام میشینم سر سفره خدا از بنده ی خدا می‌گذرم تا خداهم از تقصیرات بگذره