2777
2789
عنوان

تست گلوکز بارداری لطفا بیاید

149 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من ۲۵هفته م برام آزمایش تست گلوکز ویه آزمایش ادرار نوشتن.کساییکه تجربه دارن باید ناشتا باشم ؟چجوریه؟ممنونم

پس ازهرسختی آسانی ست...آینده ای پرازاتفاقات خوب...خدایاشکرت💌

کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنه...

برای آزمایش ادرارم میترسم از سرویس بهداشتی آزمایشگاه استفاده کنم بخاطر کرونا نمیدونم چیکارکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله باید ناشتا باشی سه مرحلست...یکی ناشتا خون میدی..یکی یه ساعت بعد خوردن شربتی ک بهت میدن..یکی هم ی ...

مرسی عزیزم اون سه ساعت باید همونجا بمونم وکلا هیچی نخورم اون سه ساعت؟ادرار براچیه واون تو چه مرحله ایه

ممنون.چجوریه دقیقا؟میگن یه مایع رو باید خورد؟آزمایش ادرار بعدشه یاقبلش؟

قبل ازمایش برو حموم ک مجبور نباشی اونجا خودتو بشوری با خودت دستمال ببر  یکم ادرارتو بزار بره بقیشو بریز تو اون قوطی به همین راحتی

ممنون.چجوریه دقیقا؟میگن یه مایع رو باید خورد؟آزمایش ادرار بعدشه یاقبلش؟

اول ازمایش ادراره اگه محلول خوردی دیگه ادرارت لغومیشه میره برادوروزدیگش.اول خون میگیره ومیگه برودستشویی ونمونه روبذارتوسینی بعدمحلول میده بت که من نداشتم شددوروزبعدنمونه تحویل دادم ولی بعدمحلول ساعتی یبارازت خون میگیره تاذخیره قندوبرسی کنه توهرساعتی ازمن کلاچهاربارخون گرفت.توهرچهارتاناشتاباشی راه نری سعی کن محلولوساعت اولش بالانیاری سخته به ادم توگشنگی هم فشارمیادیکیوباخودت ببر

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
قبل ازمایش برو حموم ک مجبور نباشی اونجا خودتو بشوری با خودت دستمال ببر  یکم ادرارتو بزار بره بق ...

مرسی عزیزم ازراهنماییت.ادرارو قبل خون میگیرن یا بعدش.

مرسی عزیزم اون سه ساعت باید همونجا بمونم وکلا هیچی نخورم اون سه ساعت؟ادرار براچیه واون تو چه مرحله ا ...

نمیخاد اونجا بمونی میتونی اگه نزدیک بری خونه یا تو ماشین یکم کسل کننست اره بهت توضیح میدن فکنم فقط یتونی اب بخوری بعد اون شربت

اول ازمایش ادراره اگه محلول خوردی دیگه ادرارت لغومیشه میره برادوروزدیگش.اول خون میگیره ومیگه برودستش ...

آخی عزیزم...انشالله این روزا بسلامتی بگذره.

ممنونم ازت اره شنیدم آزمایش سختیه

فردا برم ببینم چی میشه

نمیخاد اونجا بمونی میتونی اگه نزدیک بری خونه یا تو ماشین یکم کسل کننست اره بهت توضیح میدن فکنم فقط ی ...

اها مرسی میرم توماشین میشینم بهتره.ماشینو جلو آزمایشگاه پارک میکنم.امیدوارم حالم بدنشه