2777
2789
عزیزم چرا بچه رو از شیر گرفتین؟منم دخترم ۱۴ ماهشه و خودم شیر میدم‌امشب متوجه ی یه توده زبر گلوم شدم. ...

اخه من مجبور شدم قرص متی مازول بخورم و داخل شیرم می‌رفت و برای بچه ام خطرناک بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من مجبور شدم قرص متی مازول بخورم و داخل شیرم می‌رفت و برای بچه ام خطرناک بود

وای جدی؟منم دخترم ۱۴ ماهشه و شیر مادر میخوره‌.از شیشه هم بلد نیست شیر بخوره.غذا هم نمیخوره زیاد.در حد سه چهار قاشق میخوره به زور.من چبکار کنم.خیلی ناراحتم.زیر گلوم غده زدا اندازه ی یه تخم مرغ.شنبه دکتر هست که میخوام وقت بگیرم.بچه م از گرسنگی می میره.

وای جدی؟منم دخترم ۱۴ ماهشه و شیر مادر میخوره‌.از شیشه هم بلد نیست شیر بخوره.غذا هم نمیخوره زیاد.در ح ...

خدا حفظش کنه ،دختر من هم چهارده ماهشه ، سه چهار قاشق زیاده ، اصلا نگران نباش 

ببخشید چه خطری داره واسه بچه؟ممکنه تیرویید بگیره اگه با مصرف این قرص شیر بدیم؟

بله قرص پرکاری که مادر بخوره خطر داره واسه بچه اما قرص کم کاری خطری نداره

زیر گلوم اندازه ی توپ تنیس یه گوله ظاهر شده.همش احساس میکنم چیزی تو گلوم گیر کرده.کاهش وزن شدیدی هم ...

کاهش وزن معمولا از پرکاری میشه 

علایم دیگه مثل عرق کردن یا لرزش دست یا ریزش مو یا تپش قلب ندارید؟

زیر گلوم اندازه ی توپ تنیس یه گوله ظاهر شده.همش احساس میکنم چیزی تو گلوم گیر کرده.کاهش وزن شدیدی هم ...

حتما برید دکتر و بیخیال نشید ،من الان ده ماهه درگیر دکتر غدد هستم